طرز تهیه نان پیتزا(کرپ )

مواد لازم برای حدوداً 16 کرپ :


تخم مرغ:                     5 عدد
شیر:                           1 پیمانه
آرد برنج:                      8 قاشق ( 1 پیمانه )
روغن زیتون:                4 قاشق
آرد ذرت یا سویا:          2 قاشق
نمک و فلفل:               به مقدارکافی

توجه

در تهیه انواع آرد برای بیماران سلیاک دقت فرمایید که فاقد هر نوع گلوتن باشد

طرز تهیه :

روغن و شیر و تخم مرغ و آرد و نمک را مخلوط کرده و می زنیم تا خمیر کاملا یکدست شود، تا به کوچکی را روی اجاق گاز گذاشته تا داغ شود. و یک قاشق روغن در آن می ریزیم . کمی از مواد را به اندازه ای که سطح تابه را بپوشاند و زیاد ضخیم نشود، داخل تابه ریخته، با حرارت ملایم، تا مواد بسته شود و دور آن کمی برشته شود. سپس در سینی آرد برنج پاشیده ایم بر می گردانیم و به همین ترتیب کرپ ها را آماده می کنیم. با این کرپ ها می توان بجای نان پیتزا یا بصورت ساندویچ استفاده کرد.

/ 0 نظر / 36 بازدید