دستور پخت قطاب با آرد برنج

مواد لازم :
آرد برنج:                         2 پیمانه
شکر:                             1/2 پیمانه
جوش شیرین:                1 قاشق چایخوری
تخم مرغ:                       1 عدد
دارچین:                         1 قاشق چایخوری
کره:                              50 گر م
گلاب:                            1 پیمانه
شیر:                             1 پیمانه
وانیل و زعفران:              کمی ( توجه داشته باشید وانیل فاقد گلوتن باشه به خاطر بیماران سلیاک)

مواد داخل قطاب:

گردو - هل - دارچین - شکر یا پودرقند( به اندازه کافی )

طرز تهیه :
آرد برنج را با شیر و شکر و تخم مرغ و وانیل و .....( همه موارد فوق) مخلوط و به صورت خمیر در می آوریم. اگر شل بود کمی آرد برنج و اگر سفت بود کمی شیر اضافه می کنیم. خمیر را 2 ساعت کنار می گذاریم تا استراحت کند و ور آید.
بادام یا گردو آسیاب شده و شکر را با دارچین و هل مخلوط کرده و در وسط خمیری که پهن کرده و با لیوان قالب زده ایم می گذاریم و دو لبه را خوب می چسبانیم و در روغن سرخ کرده و در صافی می گذاریم، بعد از خنک شدن در پودر قند می غلتانیم و در ظرف در دار نگهداری می کنیم.

/ 1 نظر / 138 بازدید
ali

سلام دوست من... وب قشنگی داری. اگه دوست داری یه کم بخندی لحظات خوبی داشته باشی بیا تو سایت ما.فقط لایک یادت نره