راحت الحلقوم با نشاسته ذرت مخصوص بیماران سلیاک

سلام به دوستان همراه

امروز براتون آموزش یه مدل راحت الحلقوم رو دارم خیلی راحت و خیلی خوشمزه امید که مورد پسند قرار بگیره

 

نشاسته ذرت فاقد گلوتن : یک پیمانه

آب : 2 پیمانه

شکر : یک و نیم پیمانه

روغن : 4 تا 5 قطره

زعفران دم کرده: 3 تا 4 قاشق غذا خوری

گلاب: نصف پیمانه

نارگیل یا کنجد به میزان لازم

 

اول نشاسته ذرت رو داخل ظرفی ریخته و آب و گلاب رو به اون اضافه کنید آب باید سرد باشه و خوب هم بزنید تا گلوله ای در اون نباشه اگر خواستید از صافی رد کنید بعد مخلوط آب و نشاسته را داخل قابلمه تفلون ریخته و روی حرارت بگذارید و کی که گرم شد شکر را هم اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید

در این مرحله زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید شعله گاز را زیاد نکنید خوب هم بزنید تا مواد ته نشین نشود کم کم مواد شروع میکنه به سفت شدن و در وسط ظرف جمع شدن آهان روغن رو هم وقتی زعفران اضافه کردید اضافه کنید حالا وقتی مواد جمع شد ته قابلمه از قبل دیس یا ظرف مناسب رو کفش پودر نارگیل بپاشید و حالا مواد رو بریزید داخل این ظرف و خوب پهن کنید تا صاف بشه اگر دوست داشتین از گردو یا بادام هم اضافه استفاده کنید حالا دوباره کمی پودر نارگیل هم روی مواد بپاشید و بگذارید داخل یخچال تا سفت و سرد بشه

وقتی خوب خنک شد با چاقو برش بزنید و در ظرف مورد نظر بچینید

راحت الحلقوم شما آماده هست و مناسب برای بیماران سلیاک

نکته: نشاسته ذرت با آرد ذرت فرق داره نشاسته سفید هست و داخل نایلون یه حالت جیر جیر میکنه وقتی دست بزنید ولی آرد ذرت زرد رنگ هست

نوش جان

 

/ 2 نظر / 264 بازدید
مسعود

سلام لطفا بفرمایید که انجمن اصفهان چه محصولاتی داره و قیمت های محصولات رو هم ذکر کنین.مثلا نشاسته ذرت ایا دارید یا خیر و کیلویی چند..؟ و اگر دستور شیرمال زا دارید ممنون میشم راهنماییم کتید

سلیاکی

لطفا دستور نون هایی که شیرین هستند و برای صبحانه هست شما میفروشین رو بگین اگر زحمتی نیست.مرسی