لوز نارگیلی

مواد لازم:


شکر:                    1 پیمانه
گلاب:                    نصف پیمانه
هل:                      1 قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ:   1 عدد
پودر نارگیل:           1 پیمانه

 

 

طرز تهیه :


شکر و گلاب را جوشانده تا کمی غلیظ شود و بگذارید تا کمی ولرم شود، سفیده تخم مرغ را با هم زن زده تا سفت شود و به مخلوط شکر و گلاب اضافه می کنیم، کمی هل و پودر نارگیل نیز به مخلوط اضافه می کنیم. مایع را با دست مالش می دهیم اما زیاد سفت نشود. دریک سینی دلخواه پودر نارگیل درشت پاشیده و خمیر را به ارتفاع 2 سانتی متر پهن و صاف کنید. روی آنرا پودر نارگیل پاشیده، همراه با کمی هل و به صورت لوزی برش زده و در یخچال نگهداری کنید.

/ 1 نظر / 27 بازدید