کیک و سیب و دارچین مخصوص شب یلدا

ویژه افراد دیابتی و سیلیاکی

مواد لازم:

مخمر مجاز:             1قاشق مرباحوری

بکینگ پودر خارجی: 1قاشق چایخوری( بگین پودر خارجی برای اینکه گلوتن نداشته باشه و حتما روی برچسب جعبه رو مطالعه فرمایید که فاقد گلوتن باشه)

کره کم چرب:            100 گرم

شیر:                        1 پیمانه

خرمای خشک:          1 پیمانه (اگر خرما سفت بود با آبجوش نرم کنید)

سیب ترش:               3 عدد متوسط

دارچین:                    5 قاشق غذاخوری و یا کمتر بسته به ذائقه

جوز هندی:                1/8قاشق چایخوری

 کشمش پلویی:         2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ:                   2 عدد

آرد برنج:                    1 پیمانه

آرد ذرت:                    1 پیمانه

آرد سویا:                   1 پیمانه

نمک:                        1/4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
کره و خرما خرد شده را در مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط می کنیم. سیب ها را پوست گرفته اضافه کرده سپس نمک و دارچین، جوز هندی و کشمش را اضافه می کنیم.
تخم مرغها را با همزن می زنیم تا کف کرده به مخلوط اضافه می کنیم.
آردها و جوش شیرین را الک کرده بهمراه شیر کم کم به مواد اضافه و مخلوط می کنیم. پس از افزودن مخمر و بکینگ پودر، مایع را در قالب دلخواه20 سانتی یخته بمدت 50 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 35 درجه فارنهایت یا 18درجه سانتی گراد گذاشته تا پخته شود. سپس در آورده 15 دقیقه سرشود آنگاه از قالب جدا و بشکل دلخواه می بریم.
(می توانیم روی کیک قبل از اینکه در فر قراردهیم خلال بادام بپاشیم ).
انرژی کل 2400 کیلوکالری

/ 0 نظر / 16 بازدید