برشتوک نخودچی

مواد لازم :


آرد نخود چی خیلی نرم :             4 پیمانه
روغن یا کره:                            (1 پیمانه)300 گرم
خاک قند:                                (2 پیمانه)ربع کیلو
هل کوبیده:                              یک قاشق مربا خوری


روغن را داغ کرده و آرد را با حرارت ملایم در روغن بهم می زنیم تا سرخ شود و رنگ طلایی پیدا کند. بعداز روی حرارت برداشته و خاک قند و هل را اضافه می کنیم سپس مواد را خوب مخلوط و داخل قوطی مخصوص باقلوا یا سینی کوچک ریخته و با پشت قاشق صاف می کنیم. بعد از سرد شدن، به شکل لوزی یا چهار گوش می بریم و روی آن خلال پسته یا پسته چرخ شده ریخته و در ظرف می چینیم.

( توجه داشته باشید اگر بیمار سلیاک در منزل دارید حتما آرد نخودچی رو از جای مطمئن تهیه کنید چون اگر ذره ای از آرد گندم داخل آرد نخودچی باشه برای بیمار شما مضر هست اگر تمایل داشتید انواع آردهای نخودچی، سیب زمینی، ذرت، برنج و سویا رو از انجمن ایرانی سلیاک تهیه کنید)

فروش اینترنتی محصولات انجمن بزودی آغاز خواهد شد

/ 0 نظر / 44 بازدید