وای؛ نان برنج ، کلیک کن نترس خوشمزس

آرد برنج:                      3 فنجان

نشاسته ذرت:             10 قاشق غذاخوری

شیر:                          1 فنجان

پوره سیب زمینی:       1/4 فنجان

مایع خمیر فاقد گلوتن: 2 قاشق مرباخوری

آب گرم:                     2 فنجان

شکر:                        2 قاشق غذاخوری

کره نرم شده:            1/4 فنجان

نمک:                         نصف قاشق غذاخوری

تخم مرغ زده شده:     4عدد

 

طرز تهیه

فر را از قبل با حرارت 325 درجه ی فارنهایت یا 165 درجه ی سانتیگراد روشن کنید.

آرد برنج و نشاسته ی ذرت را باهم مخلوط کنید. سپس 2 فنجان از آرد مخلوط را در ظرف بزرگی بریزید. خمیر مایه، شکر، نمک و شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس آب گرم، پوره ی سیب زمینی و کره را بریزید و به مدت 3 دقیقه با همزن برقی بزنید. در مرحله ی بعد باقیمانده ی آرد و همچنین تخم مرغ ها را اضافه کنید و دوباره 3 دقیقه با همزن هم بزنید.

روی ظرف را بپوشانید و بگذارید خمیر به مدت 1 ساعت استراحت کند. سپس آرام خمیر را هم بزنید تا حباب های آن خارج شود.

خمیر را در 2 ظرف گرد جداگانه ی مخصوص فر بریزید، رویشان را بپوشانید و بگذارید خمیر 30 دقیقه ی دیگر استراحت کند. سپس قالب ها را در فر قرار دهید. مدت زمان تقریبی پخت 30 دقیقه است، یا تا زمانی بماند که سطح رویی نان به رنگ قهوه ای روشن درآید.

/ 0 نظر / 36 بازدید