طرز پخت نان مرغوب با آرد ذرت ،سویا و ارزن

آرد سویا:          2 لیوان
آرد ارزن:           2 لیوان
آرد ذرت:           2 لیوان
شیر 1 بسته (اگر خمیر خیلی سفت بود شیر اضافه می کنیم)
شکر:               به اندازه دلخواه

نمک:               1 قاش چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا یک قاشق غذاخوری روغن جامد یا کره را با 3 قاشق ماست و کمی شیر روی حرارت ملایم ذوب می کنیم بهم می زنیم تا روغن آب شود. سپس یک پاکت شیر ریخته و آردها را یکی یکی الک کرده داخل شیر بصورت خمیر شل (از ماست سفت تر) درآورده شکر را اضافه در صورت دلخواه از ادویه جات مختلف یا زعفران استفاده شود. ته قالب را چرب کرده آرد می پاشیم از مایع مقداری حدود نیم سانت می ریزیم و نیم ساعت در فر داغ می گذاریم.

نکته:
از خواستیم نانمان خشک شود مایع را نازک تر و مدت بیشتری درفر می گذاریم (روی نانها را کنجد یا مواد دلخواه دیگر

می پاشیم).

نکات طلایی

سویا دارای خواص بسیار است از جمله برای پوکی استخوان و اسید چرب امگا 3، چربی اشباع نشده تنها دانه گیاهیست که دارای 9 اسید آمینه ضروری و یک پروتئین کامل (خطر سکته قلبی و مغزی را کاهش می دهد) برای هموروئید- بیماریهای روده ای- از نظر آهن و ویتامین های گروه B و کلسیم غنی است حاوی تمام اسیدهای آمینه- پروتئین- فیبر- املاح- ویتامین- چربی- و کمی انرژی استروژن گیاهی- ضد سرطان- ضد ویروس و پروتئین موجود در سویا حاوی ترکیبات بیواکتیوی است که باعث کوچک شدن سلولهای چربی و کاهش وزن می شود.

/ 0 نظر / 361 بازدید