حلوای هویج مخصوص بیماران سلیاک

آرد برنج و ذرت یک و نیم پیمانه

( از هر آردی به غیر از گندم و جو که برای بیماران مضر می باشد می توانید استفاده کنید البته از آرد سویا بهتره استفاده نشه چون مزه خوبی نداره  )

شکر یک و نیم پیمانه

گلاب نصف پیمانه

آب نصف پیمانه

زعفران آب کرده 4 تا 5 قاشق غذاخوری

کره یا روغن نصف پیمانه ( در صورت استفاده از کره یک بسته 50 گرمی + نصف یک بسته 50 گرمی )

هل به میزان لازم

هویج 5 تا 6 عدد پخته و میکس شده

آرد را تفت دهید به مدت 15 مین و نگذارید رنگ آرد قهوه ای شود بعد از آن روغن یا کره را اضافه کرده هم بزنید بعد از آن شکر را اضافه کنید و وقتی مخلوط شد آب و گلاب را اضافه کنید و در آخر زعفران و هل را اضافه کنید در پایان هویجی را که از قبل پختید و در میکسر له کردید و یا با گوش کوب برقی له کردید به مواد اضافه کنید و هم بزنید در این مرحله مواد در ظرف روی اجاق جمع شده است مواد را از روی اجاق برداشته و بگذارید کمی از دما بی افتد حالا کف دست خود را چرب کرده و از مواد به اندازه یک گردوی کوچک برداشته و کف دست گلوله کنید و در صورت علاقه در پودر نارگیل بغلطانید این حلوا بعد از سرد شدن بسیار خوشمزه است

اگر دوست داشتید می توانید در یک قالب ژله که آن را چرب کرده اید مواد را ریخته تا شکل ظرف را بخود بگیرد و بعد قالب را برگردانید .

تذکر بجای آرد برنج میتوانید از آرد سیب زمینی هم استفاده کنید یا هر آرد دیگری که برای بیماران سلیاک قابل استفاده است و یا ترکیبی از آردها

تذکر هویج را پوست کنده به حلقه های متوسط خرد کنید بپزید اینقدر نرم شود که با قاشق له شود و آب درون قابلمه خورد هویج ها برود

/ 2 نظر / 57 بازدید
مهران پور

با سلام لطفا میشه بیگین اردکاساوا را ازکجا تهیه کنیم .

نتا

سلام هویج راهر گاه خواستید زودبپزید درسته بدون ریزکردن درقابلمه بیاندازیدبامقداری اب. تعجب نکنید هویج وقتی ریزتز شودبرخلاف عمل میکند دیرتر پخته میشودمگر رنده اش کرده باشید