کیک یزدی با آرد برنج، ذرت و سویا مخصوص بیماران سلیاک

آرد ذرت:                                          1 لیوان
آرد برنج:                                          1 لیوان
آرد سویا:                                         1 لیوان
تخم مرغ:                                         2 عدد
شیر:                                               1 لیوان
ماست:                                            3 قاشق غذا خوری

مخمر مجاز:                                      1 قاشق مربا خوری

روغن مایع:                                       1/2 لیوان
شکر:                                               1/5 لیوان
بکینگ پودر و رنده پوست پرتقال یا وانیل: 1 قاشق چایخوری

توجه : مراقب باشید بگین پودر و وانیل فاقد گلوتن باشد تا بیمار سلیاک با مشکل روبرو نشود

کشمش و گردو به اندازه دلخواه

طرز تهیه :

مانند کیک ساده با آرد برنج مایع را تهیه کرده کمی سفت تر باشد بعد در ظرفهای کوچک کیک یزدی کاغذ روغنی گذاشته و از مایع با قاشق داخل آنها را پر می کنیم. ولی کمی سرآنها خالی باشد چون پف می کند. داخل کیکها کشمکش و گردو گذاشته روی آنها را خلال بادام ریخته و در فر به مدت نیم ساعت میپزیم.

/ 0 نظر / 128 بازدید