طرز تهیه کالباس خانگی


مواد لازم :

سینه مرغ بدون استخوان:  ۱ عدد متوسط

سیر:                                 ۳ حبه

زرده ی تخم مرغ :              ۱ عدد
آرد ذرت بدون گلوتن:          ۱ قاشق غذا خوری

( قابل تهیه از انجمن سلیاک اصفهان)


فلفل سیاه :                      نصف قاشق مربا خوری

نمک :                               ۱ قاشق مربا خوری

زنجبیل :                            یک پنجم قاشق مربا خوری
هل :                                 نصف قاشق مربا خوری

جوز هندی :                       اندازه ی ۲ عدس

روغن مایع :                      ۱ قاشق غذا خوری
هویج و قارچ بخار پز شده و خرد شده مقدار کمی

( ا عدد هویج کوچک و ۲ عدد قارچ)


طرزتهیه:
سینه مرغ را همراه سیر، ۲ بار چرخ می کنیم. آرد ذرت را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده به مرغ اضافه می کنیم، زرده تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم. روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید.
در آخر قارچ و هویج بخارپز شده را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم. یک کیسه فریزر را شکافته مواد کالباس را روی آن گذاشته و پهن میکنیم و از یک سمت لوله می کنیم. به شکل استوانه ای که ضخامتش از ۱۰ سانت بیشتر نشود. بعد کیسه فریزر را دور مواد شکلات پیچ کرده با نخ محکم می کنیم. به مدت ۸۰ دقیقه آن را بخار پز کرده ( یا در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه برش میزنیم .
اگه دستگاه بخارپز ندارین میتونین از یک صافی پایه دار استیل و یک قابلمه استفاده کنین. کف قابلمه مقدار کمی آب بریزین صافی رو توش قرار بدین و کالباسو تو اون گذاشته و در قابلمه رو ببندین.

با تشکر حامد اسدی بیمار سلیاک

/ 0 نظر / 61 بازدید