کیک تنبلونه بدون نیاز به فر مخصوص بیماران سلیاک

سلام دوستان عزیز

امروز براتون آموزش یک مدل کیک بسیار راحت رو دارم که بهش میگن کیک تنبلونه و خیلی راحت  در نیم ساعت می تونید تهیه کنید ان شاء الله که لذت ببرید.

مواد لازم:

آرد سویا، برنج، ذرت، سیب زمینی:  4 قاشق غذاخوری در مجموع

شکر : 4 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو خارجی و فاقد گلوتن : 2 قاشق یا یک قاشق غذاخوری به دلخواه می توانید  هم استفاده نکنید

شیر یا آب : 5 قاشق غذاخوری

روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری

تخم مرغ: یک عدد

بگین پودر خارجی و فاقد گلوتن : یک قاشق چایخوری

اول تمام مواد خشک رو با هم مخلوط کنید ولی قبلش آرد و بگین پودر رو سه بار الک کنید حالا تخم مرغ ها رو در ظرفی جدا شکسته با چنگال خوب بهم بزنید و به مواد خشک اضافه کنید نگران نباشید یکم مواد بهم چسبیده و سفت شده اشکال نداره در این مرحله شیر یا آب رو اضافه کرده و خوب به هم بزنید البته نا با همزن حالا روغن رو اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شود

در این مرحله مانند عکس بالا فنجان یا لیوان را برداشته داخل آن را پرب کنید یا از کاغذهای شیرینی که به آن کپسول میگویند در لیوان یا فنجان بگذارید و داخل فنجان ها را تا نصف پرکنید از مواد حالا در قابلمه آب ریخته تا کمتر از نصف فنجان ها و فنجانها را در قابلمه بپینید و فابلمه را با حرارت ملایم روی اجاق بگذارید صبر کنید تا آب به جوش بیاید در این مرحله درب قابلمه را دمی انداخته و 15 تا 20 دقیقه با همان دمای ملایم بگذارید کیک ها بپزد و در این مدت درب قابلمه را باز نکنید بعد از زمان پخت شعله را خاموش کرده و اجازه دهید کیک ها در قبالمه در بسته 10 دقیقه استراحت کنند بعد از آب درب دمی را برداشته و کیک ها را از لیوان ها خارج کنید . نوش جان

تذکر: اگر کاکائو استفاده نکردید میتونید از هر اسانس مجاز دیگه ای که فاقد گلوتن باشه استفاده کنید در ضمن اگر کاکائو نداشتید همین میزان رو آرد اضافه کنید تا خمیر شل نشود

تذکر: میتونید گردو یا هر مغز دیگه ای رو کمی بو بدید و قبل از پخت روی کیک ها بریزید یا داخل مواد مخلوط کنید

تذکر : اگر کاکائو استفاده نکردید میتونید از پودر گردو یا بادام به همان اندازه استفاده کنید و دیگر آرد بیشتری نریزید

تذکر: اگر از طعم دارچین خوشتون میاد میتونید کمی استفاده کنید

 

/ 3 نظر / 59 بازدید
سایت نی نی کده

سلام. وبلاگ شما رو در مقاله آشنایی با سلیاک لینک کردیم . موفق باشید.

مسعود

سلام ممنون بابت دستورهایی که میذارین: 1-ارد سیب زمینی رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ ایا میتونیم خودمون توی خونه درستش کنیم این ارد سیب زمینی رو؟ سی دی نحوه پخت نان که تو انجمن سلیاک اصفهان هست رو ایا شما تا به حال دیدید و به طور کامل نحوه درست کردن خمیر و بقیه کارهار مثل مواد لازمش رو شون میده؟؟؟ من با انجمن اصفهان که تماس گرفتم گفتن بیاین از انجمن بگیرین وقتی هم گفتم همدانم گفتن از تبریز با تبریز تماس گرفتم اونا گفتن اصفهان و اقای جمالی به اقای جمالی گفتم ایشونم گفتن که جواب میدن بهم ولی هنوز که خبری نشده امروزم زنگ زدم به انجمن اصفهان گفتن الان سرمون شلوغه و اگه یادمون بمونه تو نون های تبریز میزاریم در کل پروسه جالبیه اگر شما دارین فیلمشو که برام ایمیل کنین هزینه شو به شما بدم ممنون

سلام ممنون از لطفتان بابت لطفتان وزحماتتان سپاس