بیسکوییت پرتقالی بدون آرد گندم

مواد لازم :


کره نرم شده:                            115گرم

زرده تخم مرغ:                           2 عدد
پودرشکر:                                 1 پیمانه

رنده پوست پرتقال:                    1 قاشق غذاخوری
آب پرتقال:                                 1 قاشق غذا خوری
آرد ذرت:                                   3 قاشق غذا خوری
آرد برنج:                                   150 گرم
نمک و بکینگ پودر کمی( البته بگین پودر را از جای مطمئن تهیه فرمایید که گلوتن داخل اون نباشه)

طرز تهیه :
شکر و کره را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی می زنیم تا سفت شود. سپس بقیه مواد را مخلوط و در آخر ارد و نمک را الک کرده و به صورت خمیر در می آوریم خمیر را قالب زده روی کاغذ روغنی چرب شده چیده و به مدت 10-8 دقیقه با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 سانتی گراد طبخ می کنیم.

 

/ 0 نظر / 30 بازدید