طرز تهیه سوهان آجیلی خانگی

مواد لازم :


شکر 1 پیمانه
مغز بادام 2پیمانه یا ( گردو ، بادام هندی ، فندق ، پسته )

طرز تهیه :
شکر را در تابه ریخته و با حرارت کم ذوب می کنیم. بادام ها یا مغز دلخواه را در شکر جوشیده ریخته و خوب هم می زنیم تا با مغزها بو داده شود. زمانی که مغزها از هم جدا شد و مثل تخمه ی بو داده صدا کرد، آماده شده، ته سینی را چرب کرده و مغزها را جدا جدا روی سینی می گذاریم.

 

نکته : اگر خمیر شیرینی به بهترین نحو ممکن تهیه شود ولی خوب نپزد، زحمت بیهوده کشیده شده، بنا بر این لازم است در مورد پخت شیرینی و نحوه ی کار با فرهای خانگی نکاتی را بدانید.
معمولا کیک و شیرینی هایی که دارای حجم زیادتری هستند با حرارت متوسط و مدت زمان زیاد پخته می شوند. کیک و شیرینی هایی که ریزو کوچک هستند (به جز آنهایی که سفیده یا زده ی زیاد در آنها به کار رفته) حرارت زیاد و وقت کمتری برای پخت نیاز دارند.

/ 1 نظر / 148 بازدید
عارفه

هر چیزی رو که بیشتر از همه میخوای سه بار تکرار کن،بعد نوشته زیر رو بخون: بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لاقوة الا بالله العلی العظیم آمین این پیام رو به نه نفر بفرست،آرزوت برآورده میشه،باور نمیکردم ولی واقعا برآورده میشه. پاک کنی یا نفرستی ممکنه آرزوت برآورده نشه. الآن ساعت رو نگاه کن،دقیقا نه دقیقه بعد یه اتفاقی میافته که خوشحالت میکنه...