نان برنج و ذرت ( نان فاقد آرد گندم مخصوص بیماران سلیاک)

مواد لازم :

آرد ذرت:                      3پیمانه

آرد برنج:                      1.5 پیمانه

شکر:                          1.2 پیمانه

ماست:                       2 قاشق غذاخوری

روغن یا کره:               3 تا قاشق غذا خور ی

شیر:                          یک پیمانه 

آب و کمی گلاب

پودر ثعلب:                  1 قاشق مربا خوری

مخمر مجاز:                1 قاشق غذا خوری

ابتدا روغن وشکر را مخلوط کرده تا شکر حل شود بعد ماست و شیر را اضافه کرده وخوب مخلوط می کنیم. سپس آردها را اضافه کرده و مالش می دهیم تا به صورت خمیر در آید. با اضافه نمودن پودر ثعلب و مخمر، به خمیر 2 تا3 ساعت استراحت میدهیم و بعد ته ظرف را با روغن چرب کرده و خمیر را در سینی پهن می کنیم و به مدت نیم ساعت در فر قرار می دهیم. و یا مانند نان قبلی بصورت خمیر شل (شیر بیشتر اضافه می کنیم) در قالب ریخته و نیم ساعت در فر قرارمی دهیم. روی تمام نانها را می توان مواد دلخواه تزیین کنید.

 

/ 2 نظر / 51 بازدید
ღ❤ღ عبـــ♥ـــاس ღ❤ღ

تـــــــو که باشی کافیست مگر من به جز " نفس " چه می خواهم ... ؟؟؟ سلام خوبین؟؟؟ وبتون واقعا قشنگه قالب وبتون هم همینطور ایشالا که موفق باشین به وب منم بسرین لدفن نفستون گرم

مینا

ممنون بخاطر دستوراتی که برامون میذارید ولی بهتر نبود عکس مربوط به خود این نون رو میذاشتید نه شیرینی برنجی کرمانشاهی