شیرینی نارگیلی

سفیده تخم مرغ 4 عدد

نارگیل پر چرب و تازه 125 گرم

شکر 250 گرم

روغن مایع 75 گرم ( به صورت 60 گرم و 15 گرم جدا جدا وزن کنید)

وانیل یک چهارم ق چ

آبلیمو نصف قاشق چ خ

 

شکر و پودر نارگیل و 2 تا سفیده تخم مرغ رو با 60 گرم روغن مخلوط کنید و هم بزنید با قاشق چوبی

در مرحله دوم این مواد رو یا در غذا ساز بریزید یا در چرخ گوشت و دوبار چرخ کنید

مرحله بعد یدونه دیگه سفیده تخم مرغ و وانیل و آبلیمو رو اضافه کنید و هم بزنید و 15 گرم روغن رو هم اضافه کنید

حالا در یه ظرف روی حرارت کم بزارید و نیم ساعت یا ده مین هم بزنید تا گرم بشه اما نجوشه مدام هم بزنید

بعد از این مرحله مواد رو بزارید کنار تا خنک بشه اما داخل یخچال نه توی دمای معمولی

حالا آخرین سفیده تخم مرغ رو هم اضافه کنید و هم بزنید

در این مرحله کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و فر رو که قبلا با دمای 175 درجه گرم کردید

موارد رو داخل قیف ریخته با ماسوره شکوفه بزرگ یا ساده مواد رو قیف بزنید کمی فاصله بدید چون بعد از پخت شیرینی پف میکنه

حالا سینی فر رو برای 10 مین توی فر بزارید

بعد از پایان پخت اگر دوست داشتید طلایی تر بشه فر بالا رو هم روشن کنید و مراقب باشید نسوزه

وقتی کار تمام شد بزارید سینی در بیرون فر از دما بیفته و کمی خنک بشه حالا شیرینی ها رو از سینی خارج کنید و در ظرف بچینید

من با گردو قبل از داخل فر گذاشتن تزیین کردم میتونید نزارید

این شیرینی رو در ظرف در بسته نگه دارید تا خشک نشه و بتونید برای زمان طولانی تری نگه دارید

من این بار با این مقدار مواد 26 تا دونه شیرینی قیف زدم یکم تپل کار کردم میشد تا 35 تا هم قیف زد



تاريخ : جمعه ۸ خرداد ۱۳٩٤ | ٩:۳۱ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.