خب بازم اومدم با کیک تنبلونه که قبلا دستورش رو گذاشته بودیم برای دوستان این بار یه مدل دیگه رو براتون میزارم امیدوارم خوشتون بیاد



تاريخ : چهارشنبه ٢٦ شهریور ۱۳٩۳ | ٦:۱۳ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

آرد برنج و ذرت یک و نیم پیمانه

( از هر آردی به غیر از گندم و جو که برای بیماران مضر می باشد می توانید استفاده کنید البته از آرد سویا بهتره استفاده نشه چون مزه خوبی نداره  )

شکر یک و نیم پیمانه

گلاب نصف پیمانه

آب نصف پیمانه

زعفران آب کرده 4 تا 5 قاشق غذاخوری

کره یا روغن نصف پیمانه ( در صورت استفاده از کره یک بسته 50 گرمی + نصف یک بسته 50 گرمی )

هل به میزان لازم

هویج 5 تا 6 عدد پخته و میکس شده

آرد را تفت دهید به مدت 15 مین و نگذارید رنگ آرد قهوه ای شود بعد از آن روغن یا کره را اضافه کرده هم بزنید بعد از آن شکر را اضافه کنید و وقتی مخلوط شد آب و گلاب را اضافه کنید و در آخر زعفران و هل را اضافه کنید در پایان هویجی را که از قبل پختید و در میکسر له کردید و یا با گوش کوب برقی له کردید به مواد اضافه کنید و هم بزنید در این مرحله مواد در ظرف روی اجاق جمع شده است مواد را از روی اجاق برداشته و بگذارید کمی از دما بی افتد حالا کف دست خود را چرب کرده و از مواد به اندازه یک گردوی کوچک برداشته و کف دست گلوله کنید و در صورت علاقه در پودر نارگیل بغلطانید این حلوا بعد از سرد شدن بسیار خوشمزه است

اگر دوست داشتید می توانید در یک قالب ژله که آن را چرب کرده اید مواد را ریخته تا شکل ظرف را بخود بگیرد و بعد قالب را برگردانید .

تذکر بجای آرد برنج میتوانید از آرد سیب زمینی هم استفاده کنید یا هر آرد دیگری که برای بیماران سلیاک قابل استفاده است و یا ترکیبی از آردها

تذکر هویج را پوست کنده به حلقه های متوسط خرد کنید بپزید اینقدر نرم شود که با قاشق له شود و آب درون قابلمه خورد هویج ها برود



تاريخ : پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۳٩۳ | ۱:٥٢ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

مواد لازم برای دو عدد مینی پیتزا:

مایع خمیر: یک ق غذاخوری و یک ق چایخوری

شیر ولرم: یک پیمانه

شکر : یک ق سوپ خوری سر پُر

آرد سیب زمینی: 250 گرم

آرد برنج: 150 گرم

آرد کاساوا: 100 گرم

(جمع هر سه آرد 500 گرم )

نمک : یک قاشق مرباخوری

تخم مرغ: یک عدد بزرگ

کره : 5 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا شیر ولرم را با مایع خمیر و یک ق چای خوری شکر مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم میگذاریم ( روی دهانه کتری یا هر ظرف در حال جوش ) حدود 10 دقیقه که بماند حالت پفکی پیدا میکند . سپس آرد ، کره ، مابقی شکر و نمک را مخلوط کرده و تخم مرغ را به مایع خمیر اضافه میکنیم و حالا کم کم این مواد را به آرد اضافه میکنیم و با دست ورز میدهیم و اینقدر ورز میدهیم که دیگر بدست نچسبد حالا مواد را داخل نایلون گذاشته و در جای گرم نگه میداریم حدود یک ساعت و نیم تا مایع خمیر دوبرابر شود . و میتوانید در سینی یا قالب مخصوص پهن کنید و روی ان مواد پیتزا را بریزید و داخل فر بگذارید اگر فر نداشتید روی شعله گاز هم میشه نگران نباشید .

توجه : اگر این خمیر را داخل چرخ گوشت بریزید و از توری ریز رد کنید میتونید باهاش ماکارانی درست کنید به همین راحتی



تاريخ : سه‌شنبه ٤ شهریور ۱۳٩۳ | ۱٠:٥۳ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.