سلام دوستان عزیز

امروز براتون آموزش یک مدل کیک بسیار راحت رو دارم که بهش میگن کیک تنبلونه و خیلی راحت  در نیم ساعت می تونید تهیه کنید ان شاء الله که لذت ببرید.

مواد لازم:

آرد سویا، برنج، ذرت، سیب زمینی:  4 قاشق غذاخوری در مجموع

شکر : 4 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو خارجی و فاقد گلوتن : 2 قاشق یا یک قاشق غذاخوری به دلخواه می توانید  هم استفاده نکنید

شیر یا آب : 5 قاشق غذاخوری

روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری

تخم مرغ: یک عدد

بگین پودر خارجی و فاقد گلوتن : یک قاشق چایخوری

اول تمام مواد خشک رو با هم مخلوط کنید ولی قبلش آرد و بگین پودر رو سه بار الک کنید حالا تخم مرغ ها رو در ظرفی جدا شکسته با چنگال خوب بهم بزنید و به مواد خشک اضافه کنید نگران نباشید یکم مواد بهم چسبیده و سفت شده اشکال نداره در این مرحله شیر یا آب رو اضافه کرده و خوب به هم بزنید البته نا با همزن حالا روغن رو اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شود

در این مرحله مانند عکس بالا فنجان یا لیوان را برداشته داخل آن را پرب کنید یا از کاغذهای شیرینی که به آن کپسول میگویند در لیوان یا فنجان بگذارید و داخل فنجان ها را تا نصف پرکنید از مواد حالا در قابلمه آب ریخته تا کمتر از نصف فنجان ها و فنجانها را در قابلمه بپینید و فابلمه را با حرارت ملایم روی اجاق بگذارید صبر کنید تا آب به جوش بیاید در این مرحله درب قابلمه را دمی انداخته و 15 تا 20 دقیقه با همان دمای ملایم بگذارید کیک ها بپزد و در این مدت درب قابلمه را باز نکنید بعد از زمان پخت شعله را خاموش کرده و اجازه دهید کیک ها در قبالمه در بسته 10 دقیقه استراحت کنند بعد از آب درب دمی را برداشته و کیک ها را از لیوان ها خارج کنید . نوش جان

تذکر: اگر کاکائو استفاده نکردید میتونید از هر اسانس مجاز دیگه ای که فاقد گلوتن باشه استفاده کنید در ضمن اگر کاکائو نداشتید همین میزان رو آرد اضافه کنید تا خمیر شل نشود

تذکر: میتونید گردو یا هر مغز دیگه ای رو کمی بو بدید و قبل از پخت روی کیک ها بریزید یا داخل مواد مخلوط کنید

تذکر : اگر کاکائو استفاده نکردید میتونید از پودر گردو یا بادام به همان اندازه استفاده کنید و دیگر آرد بیشتری نریزید

تذکر: اگر از طعم دارچین خوشتون میاد میتونید کمی استفاده کنید

 



تاريخ : شنبه ٤ امرداد ۱۳٩۳ | ٩:٢٠ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.