شیرینی توت

مواد لازم:

بادام یک پیمانه پوست کننده شده ( بادام بدون پوست نازک قهوه ای )

شکر یک پیمانه آسیاب شده

گلاب به میزان لازم

 

دوستان عزیز و بیماران سلیاک این شیرینی بسیار خوشمزهو بسیار سالم مناسب بیماران سلیاک می باشد . اول بادام در آب جوش خیس کنید و بعد از 20 دقیقه داخل آب سرد بریزید تا پوست قهوه ای نازک به راحتی از مغز بادام جدا شود بعد از آن بادام ها را آسیاب کرده و پیمانه کنید به همان میزان شکر آسیاب شده به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید حالا مقداری گلاب در حدی که مواد چسبنده شود به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید در این قسمت از مواد بهدست آمده گلوله های کوچک به اندازه یک گیلاس درشت بردارید و در کف دست گلوله و یا به شکل اشک در آورید و در شکر درشت یا آسیاب نشده بغلطانید و در سینی بچینید می توانید برای ساقه از خلال پسته یا بادام استفاده کنید ( شیرینی توت معمولا به شکل میوه توت، سیب، گلابی و خیار و هویج درست می شود)

شیرینی توت شما حاضر است نوش جان

بیماران سلیاک توجه داشته باشید اگر می خواهید شیرینی شما سفید نباشد می توانید از زعفران آب کرده و آب لبو به میزان کم استفاده کنید و خمیر را رنگ کنید



تاريخ : چهارشنبه ٢۸ خرداد ۱۳٩۳ | ٢:۳٥ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()



تاريخ : دوشنبه ۱٢ خرداد ۱۳٩۳ | ۱:۱٧ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.