سلام دوستان گل اینم محصول نان خشک انجمن سلیاک که بسیار تُرد و خوشمزه هست

نوش جان



تاريخ : یکشنبه ٢۱ اردیبهشت ۱۳٩۳ | ۱۱:۱٦ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

مواد لازم

نشاسته ذرت : 2 قاشق غذا خوری

اب:                 یک و نیم لیوان

روغن مایع:       3 قطره

نمک به مقدار خیلی خیلی کم

طرز تهیه

اب = نشاسته = نمک= روغن رو با هم مخلوط کنین رنگ خاصی میخواین بریزین داخلش بریزین

بزارین رو گاز تا غلیظ شه.نه زیاد که ببنده از مسقطی رقیق تر.تو عکس مشخصه جوری که با قاشق بریزین زیاد پهن نشه

بعد یک سینی اماده کنین سینی باشه که گرمارو نگه داره.روی سینی رو پلاستیک فریزر بزارین کمی با روغن چربش کنین نکردینم مشکلی پیش نمیاد.بعد مواد رو با قاشق رو سینی بریزین.نزارین مایع سرد بشه اگه سرد شه سفت میشه ودیگه نمتونین با قاشق بریزین.

بعدشم که بزارین روی بخاری یا هر چیز گرما زای دیگه من شب میزارم رو بخاری صبح همش خشک میشه.چون صبر ندارم شبا میزارم

بعد هم که تو روغن سرخش کنین پف میکنه چه جور تودهان بزارین اب میشه اصلا متوجه نمیشین چی خوردین خیلی سبکه و در عین حال سالم

تجربه:مقدار نمک رو خیلی کم بریزین من شاید یه پینچ میریزم.یا یه خورده بیشتر.

میتونید پفکاتونو طعم دار کنین از ابگوجه از اب اسفناج یا هر چیز ابدار میتونین استفاده کنین.

از ادویه داخل این پفک میتونین استفاده کنن میتونین فلفلیشم بکنین

برگرفته از وبلاگ شور و شیرین



تاريخ : چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۳٩۳ | ۱٠:۱٦ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.