نمایندگی های فروش محصولات انجمن ایرانی سلیاک اصفهان

دوستان بازید کننده لطفا به پست جدید که شعبات جدید معرفی شده اند مراجعه فرمایید

 

 

در ضمن با تشکر از زحمات ارزشمند سرکار خانم بشری به رابط جدید انجمن سلیاک جناب آقای نجیمی خوشامد میگوییم

برایشان آرزوی موفقیت داریم

 

نام شهر
نماینده فروش
شماره تماس
 
اصفهان
 
 
سرکار خانم بشری
 
03136613412
09387600154
 
تهران
 
 
سرکار خانم صدری
 
09391784341
 
 
مشهد
 
 
سرکار خانم شکوری
 
09158825205
 
اهواز
 
 
جناب آقای فاضلی
 
09161148538
 
تبریز
 
 
سرکار خانم ناجی
 
09149129923
 
زاهدان
 
 
سرکار خانم عرب
 
09381310919
 
شیراز
 
 
جناب آقای کرمی
 
09177035374
 
ارومیه
 
 
جناب آقای پوررجب
 
0443478100
 
سنندج
 
 
جناب آقای محمدی
 
08733245596
 
کرمان
 
 
جناب آقای مومنی
 
09132992900
 
ایلام
 
 
جناب آقای عیدی زاده
 
09189483809
 
کرمانشاه
 
 
جناب آقای دکتر مرادی
 
09188364536
 
ساری
 
 
سرکار خانم حسن زاده
 
09118533118
 
خرم آباد
 
 
جناب آقای حمزه ای

09352991692



تاريخ : چهارشنبه ٢٤ دی ۱۳٩۳ | ٢:۱٦ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

سلام به دوستان همراه

امروز براتون آموزش یه مدل راحت الحلقوم رو دارم خیلی راحت و خیلی خوشمزه امید که مورد پسند قرار بگیره

 

نشاسته ذرت فاقد گلوتن : یک پیمانه

آب : 2 پیمانه

شکر : یک و نیم پیمانه

روغن : 4 تا 5 قطره

زعفران دم کرده: 3 تا 4 قاشق غذا خوری

گلاب: نصف پیمانه

نارگیل یا کنجد به میزان لازم

 

اول نشاسته ذرت رو داخل ظرفی ریخته و آب و گلاب رو به اون اضافه کنید آب باید سرد باشه و خوب هم بزنید تا گلوله ای در اون نباشه اگر خواستید از صافی رد کنید بعد مخلوط آب و نشاسته را داخل قابلمه تفلون ریخته و روی حرارت بگذارید و کی که گرم شد شکر را هم اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید

در این مرحله زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید شعله گاز را زیاد نکنید خوب هم بزنید تا مواد ته نشین نشود کم کم مواد شروع میکنه به سفت شدن و در وسط ظرف جمع شدن آهان روغن رو هم وقتی زعفران اضافه کردید اضافه کنید حالا وقتی مواد جمع شد ته قابلمه از قبل دیس یا ظرف مناسب رو کفش پودر نارگیل بپاشید و حالا مواد رو بریزید داخل این ظرف و خوب پهن کنید تا صاف بشه اگر دوست داشتین از گردو یا بادام هم اضافه استفاده کنید حالا دوباره کمی پودر نارگیل هم روی مواد بپاشید و بگذارید داخل یخچال تا سفت و سرد بشه

وقتی خوب خنک شد با چاقو برش بزنید و در ظرف مورد نظر بچینید

راحت الحلقوم شما آماده هست و مناسب برای بیماران سلیاک

نکته: نشاسته ذرت با آرد ذرت فرق داره نشاسته سفید هست و داخل نایلون یه حالت جیر جیر میکنه وقتی دست بزنید ولی آرد ذرت زرد رنگ هست

نوش جان

 



تاريخ : سه‌شنبه ٢ دی ۱۳٩۳ | ۸:٥٥ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.