سلام به همه ی دوستان به ویژه دوستان سلیاکی عزیز

امروز میخوام طرز تهیه راحت الحلقوم رو براتون بزارم خیلی خوشمزش و شما هم می تونید درست کنید و حتما می دونید که راحت الحلقوم های بیرون برای شما مضره چون با نشاسته گندم درست میشه ولی دستور ما با نشاسته ذرت هست و طعم بسیار خوبی هم میده


مواد لازم:

* نشاسته ذرت  نصف پیمانه( بیماران سلیاک توجه از جای مطمئن تهیه کنید )

* آب  1/5 پیمانه

* شکر 2/5 پیمانه ( اگر خیلی شیرین دوست ندارید 2 پیمانه )

*پودر نارگیل 1/4 پیمانه

*جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری ( نداشتید هم نریزید اشکال نداره )

*زعفران هم کمی

(در ضمن اگر دوست داشتین مزه خاصی داشته باشه می تونید از ژله هم استفاده کنید)

نشاسته را در ظرفی ریخته و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید وقتی خوب حل شد آب اون رو بریزید حالا نشاسته را با مقدار آب که در دستور ذکر شد مخلوط کنید و در قابلمه بریزید شکر و جوهر لیمو را اضافه کنید حرارت باید ملایم باشد مرتب هم بزنید تا ته نگیرد حالا مواد کم کم در حالا غلیظ شدن است اجازه دهید سفت شود و هر دفعه هم بزنید تا نسوزد وقتی سفت شد ته یه ظرف را چرب کنید و روی آن نارگیل بپاشید  مواد را داخل ظرف ریخته و با قاشق پهن کنید و روی آن نارگیل بپاشید به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود

نکته: زیاد موارد را روی اجاق نگذارید بماند زیرا شکرها تبدیل به پولکی شده و در راحت الحلقوم ها ایجاد سفتی میکنند. 20 دقیقه کافی است

نکته: اگر دوست داشتید وقتی داخل ظرف ریختید درون آن گردو بگذارید و بعد برش بزنید

نکته: در صورت استفاده از ژله با طعم های مختلف وقتی مواد را مخلوط کردید ژله را هم اضافه کنید اگر ساده دوست داشتید می توانید از زعفران استفاده کنید

نکته: موقع برش مواد چسبنده هست این اشکالی ندارد بلافاصله در پودر نارگیل بغلطانید مشکل حل میشود.

 



تاريخ : جمعه ٢٩ فروردین ۱۳٩۳ | ٩:٠٢ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

جناب آقای دکتر اقبالی به همراهی تعدادی از کادر بیمارستان غرضی اصفهان ماهیانه مبلغی را به حساب کمکهای انجمن ایرانی سلیاک واریز می نمایند.
از خداوند منان قبولی ذخیره اخروی این بزرگواران را مسئلت نموده و مراتب تشکر قلبی خود را اعلام می نمائیم.


در طی 6 سال که از تاسیس انجمن ایرانی سلیاک در اصفهان میگذرد، تا کنون سه بار از طرف شهرداری محترم اصفهان و با نظر سازمانهای مردم نهاد این ارگان، مورد عنایت قرار گرفته ا یم.
جا دارد در رابطه با این همراهی و امعان نظر نیز مراتب سپاس و تشکر دست اندر کاران این انجمن را اعلام نمائیم
.



تاريخ : سه‌شنبه ۱٢ فروردین ۱۳٩۳ | ۱٠:۱٥ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

این سازمان مردم نهاد بر آن است تا با شناسایی ابعاد مختلف بیماری و جامعه مبتلا به آن با استفاده از دانش روز و تحقیقات گسترده و برقراری ارتباط با سایر مراکز مشابه ضمن حمایت از بیماران در ابعاد مختلف جسمی، روحی، روانی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی به پیشگیری و درمان ریشه ای این بیماری کمک نماید و در این راستا بتواند به عنوان همکار سازمان بهداشت جهانی و مرکز هماهنگ کننده خاور میانه ای آن تا سال 1395( سال 2015میلادی) شناخته شود.


بیماران اکنون به علت عدم توانایی در مصرف هرگونه فرآورده های که حاوی آرد گندم یا جو باشد در محرومیّت غذایی به سر می برند وبا توجّه به اینکه هزینه نیازهای پزشکی آنان نیزگاها وسیع و کمر شکن است، بسیاری از آنان دچار محرومّیت های مضاعفی می گردند و این مسئله نشانگر ضرورت یک تشکیلات مردم نهاد را برای حمایت از آنان می باشد.
انجمن ایرانی سلیاک بر آن است تا با همت اعضای محترم وابسته و پیوسته و نیز خّیرین محترم اقدامات زیر را انجام دهد: 

 



ادامه مطلب
تاريخ : سه‌شنبه ۱٢ فروردین ۱۳٩۳ | ۱٠:٠٤ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

بخاطر درخواست بعضی از عزیزان به اطلاع می رسانیم شما همراه گرامی می توانید جهت دریافت هرگونه اطلاعات پیرامون فعالیتهای انجمن ایرانی سلیاک با مراجعه به دفتر این انجمن واقع در :

اصفهان-خیابان شیخ صدوق شمالی-ابتدای خیابان شیخ مفید-روبروی بیمه البرز -کلینیک پورسینای حکیم-انجمن ایرانی سلیاک

و یا از طریق تماس باشماره تلفن های

 2682896 و 6613412-0311 روزانه از ساعت ده صبح الی پنج بعد از ظهر هر روز، به جز  پنجشنبه ها ، پاسخ خود را دریافت نمائید.

دوستان همراه در صورت تمایل به همکاری با انجمن در تامین منابع مالی مورد نیاز، میتوانید وجوه مورد نظر را به حساب بانک رفاه کارگران شعبه دانشگاه اصفهان به شماره 23412343  انجمن سلیاک واریز فرمائید.   

راستی در صورت نیاز می توانید با حضور در جلسات هیئت مدیره انجمن، هر چه بیشتر در جریان امور انجام شده و طرحهای قابل انجام در پروژه های آتی و نیز در معرض آشنائی بیشتر با اعضای محترم هیئت مدیره و اهداف بلند آنان قرار گیرید 

 

          



تاريخ : سه‌شنبه ۱٢ فروردین ۱۳٩۳ | ٩:٥٤ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

بیماری سلیاک نوعی بیماری گوارشی است که بر روی رودۀ کوچک تاثیر می گذارد. در واقع این بیماری حساسیت به پروتئین موجود در گندم، جو و چاودار که گلوتن نامیده می شود می باشد. علاوه بر مواد غذائی تهیه شده از گندم و جو، گلوتن در بعضی از محصولات داروئی− بهداشتی و آرایشی نیز یافت می شود .


زمانی که افراد مبتلا به بیماری سلیاک غذاها یا محصولات حاوی گلوتن را استفاده می کنند، سیستم ایمنی آنان با تخریب دیواره روده کوچک، به این عامل خارجی پاسخ می دهد. تخریب دیواره ی روده باعث سوء تغذیه در این بیماران می شود زیرا مواد مغذی از طریق دیواره ی آسیب دیده ی روده ی کوچک جذب نمی شوند.



ادامه مطلب
تاريخ : یکشنبه ۱٠ فروردین ۱۳٩۳ | ٩:٢٥ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

سلام به دوستان خوب محیط مجازی به ویژه بیماران سلیاکی عزیز

آغاز سال نو بر همه ی شما مبارک باشد ان شاء الله البته ببخشید که با کمی تاخیر تبریک گفتیم. امیدواریم در این سال جدید بتونیم بیش از قبل خدمت رسانی کنیم.

راستی دوستان خوب یه پیشنهاد داریم؛ اونم اینه که هر کس دستور شیرینی و غذا داره که فاقد آرد گندم و هر گونه ماده ممنوع برای بیماران سلیاک هست بیاد اینجا و اون رو به بقیه هم یاد بده تا ما اون مطلب رو با نام خودتون در وبلاگ انتشار بدیم. اینطوری هم کار خیری رو انجام دادید هم اینجا می تونه پاتوق خوبی برای دوستی و آشنایی همه ی بیماران سلیاک بشه.

منتظر مطالبتون هستیم یا علی



تاريخ : یکشنبه ۱٠ فروردین ۱۳٩۳ | ۱٠:٢۸ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.