ویژه افراد دیابتی و سیلیاکی

مواد لازم:

مخمر مجاز:             1قاشق مرباحوری

بکینگ پودر خارجی: 1قاشق چایخوری( بگین پودر خارجی برای اینکه گلوتن نداشته باشه و حتما روی برچسب جعبه رو مطالعه فرمایید که فاقد گلوتن باشه)

کره کم چرب:            100 گرم

شیر:                        1 پیمانه

خرمای خشک:          1 پیمانه (اگر خرما سفت بود با آبجوش نرم کنید)

سیب ترش:               3 عدد متوسط

دارچین:                    5 قاشق غذاخوری و یا کمتر بسته به ذائقه

جوز هندی:                1/8قاشق چایخوری

 کشمش پلویی:         2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ:                   2 عدد

آرد برنج:                    1 پیمانه

آرد ذرت:                    1 پیمانه

آرد سویا:                   1 پیمانه

نمک:                        1/4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
کره و خرما خرد شده را در مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط می کنیم. سیب ها را پوست گرفته اضافه کرده سپس نمک و دارچین، جوز هندی و کشمش را اضافه می کنیم.
تخم مرغها را با همزن می زنیم تا کف کرده به مخلوط اضافه می کنیم.
آردها و جوش شیرین را الک کرده بهمراه شیر کم کم به مواد اضافه و مخلوط می کنیم. پس از افزودن مخمر و بکینگ پودر، مایع را در قالب دلخواه20 سانتی یخته بمدت 50 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 35 درجه فارنهایت یا 18درجه سانتی گراد گذاشته تا پخته شود. سپس در آورده 15 دقیقه سرشود آنگاه از قالب جدا و بشکل دلخواه می بریم.
(می توانیم روی کیک قبل از اینکه در فر قراردهیم خلال بادام بپاشیم ).
انرژی کل 2400 کیلوکالری



تاريخ : شنبه ۳٠ آذر ۱۳٩٢ | ۱٠:٢۳ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

 

سلام به همه ی بچه های ایران زمین

بچه ها فردا شب شب یلداست وقتی دور هم جمع شدید از خوراکی های خوشمزه خوردید فال حافظ گرفتید یه گوشه ی ذهنتون اینم داشته باشید هستند کسانی که نمی تونن چیزهایی که شما به راحتی می خورید بخورند یه بچه هایی هستن که یه بیماری خاص دارن به نام سلیاک 

اگه یاد ما افتادین برای ما هم دعا کنید یلدای همتون پیشاپیش مبارک



تاريخ : جمعه ٢٩ آذر ۱۳٩٢ | ٥:٢۸ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

آرد سویا:          2 لیوان
آرد ارزن:           2 لیوان
آرد ذرت:           2 لیوان
شیر 1 بسته (اگر خمیر خیلی سفت بود شیر اضافه می کنیم)
شکر:               به اندازه دلخواه

نمک:               1 قاش چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا یک قاشق غذاخوری روغن جامد یا کره را با 3 قاشق ماست و کمی شیر روی حرارت ملایم ذوب می کنیم بهم می زنیم تا روغن آب شود. سپس یک پاکت شیر ریخته و آردها را یکی یکی الک کرده داخل شیر بصورت خمیر شل (از ماست سفت تر) درآورده شکر را اضافه در صورت دلخواه از ادویه جات مختلف یا زعفران استفاده شود. ته قالب را چرب کرده آرد می پاشیم از مایع مقداری حدود نیم سانت می ریزیم و نیم ساعت در فر داغ می گذاریم.

نکته:
از خواستیم نانمان خشک شود مایع را نازک تر و مدت بیشتری درفر می گذاریم (روی نانها را کنجد یا مواد دلخواه دیگر

می پاشیم).

نکات طلایی

سویا دارای خواص بسیار است از جمله برای پوکی استخوان و اسید چرب امگا 3، چربی اشباع نشده تنها دانه گیاهیست که دارای 9 اسید آمینه ضروری و یک پروتئین کامل (خطر سکته قلبی و مغزی را کاهش می دهد) برای هموروئید- بیماریهای روده ای- از نظر آهن و ویتامین های گروه B و کلسیم غنی است حاوی تمام اسیدهای آمینه- پروتئین- فیبر- املاح- ویتامین- چربی- و کمی انرژی استروژن گیاهی- ضد سرطان- ضد ویروس و پروتئین موجود در سویا حاوی ترکیبات بیواکتیوی است که باعث کوچک شدن سلولهای چربی و کاهش وزن می شود.



تاريخ : پنجشنبه ٢۸ آذر ۱۳٩٢ | ۱:۱٦ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

پیامبر اکرم (صلّی ‌‌الله علیه وآله):
مَنْ سَعیٰ لِمَرِیضٍ فِی حَاجَةٍ ـ قَضَاهَا أوْ لَمْ یَقْضِهَاـ خَرَجَ مِنْ ذُنُوبِهِ کَیَوْمٍ وَلَدَتْهُ أُمُّهُ.
هر کس برای نیاز بیماری بکوشد ـ چه آن را برآورده سازد، چه نسازد ـ مانند روزی که از مادرش زاده شده، از گناهانش پاک می‌شود. من لایحضره الفقیه، ج 4، ص 16

سلام به همه دوستان عزیز بلاگر؛ بچه ها هر کس می تونه در فضای مجازی در مورد این بیماری اطلاع رسانی کنه توی وبلاگش پستی رو به بیماران سلیاک اختصاص بده و اطلاع رسانی کنه این قضیه خیلی مهمه محصولات غذایی تولید شده توسط انجمن فاقد گلوتن هستن و در ایران تنها مرکزی است که تونسته این کاربزرگ رو انجام بده لطفا اطلاع رسانی کنید


از بیماران گرامی دعوت می شود ازشنبه تا چهارشنبه جهت خرید به دفترانجمن مراجعه نمایند یا با تلفن 03116613412 تماس حاصل فرمایند .

دیدگاههای خود در رابطه با محصولات را باهدف بهتر شدن کیفیت آن می توانیداز طریق همراه 09387600154 برای ما پیامک نمایید.



تاريخ : چهارشنبه ٢٧ آذر ۱۳٩٢ | ۱:۳۱ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()
تاريخ : سه‌شنبه ٢٦ آذر ۱۳٩٢ | ۱:۱۳ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

مواد لازم :

کره یا روغن جامد ( 175 گرم )
پودر قند 2پیمانه ( 100گرم)
تخم مرغ 1 عدد
آرد برنج (2 پیمانه)300 گرم
نارگیل 80 گرم
وانیل کمی

 

طرز تهیه :

روغن و پودر قند و وانیل را با همزن می زنیم. سپس پورد نارگیل را اضافه و با قاشق کمی میریزیم . در آخر آرد را اضافه و مالش می دهیم. خمیر را پهن کرده و با وردنه خط دار نقش می دهیم و قالب زده در سینی فر به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم تا کمی برشته شود. سپس شیرینی ها را با عسل یا مارمالاد میوه . دو تایی به هم می چسبانیم و در ظرف دردار نگه داری می کنیم.



تاريخ : دوشنبه ٢٥ آذر ۱۳٩٢ | ٢:٥۳ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

مواد لازم :
سفیده تخم مرغ:            4 عدد
پودر قند:                      4 قاشق
پودر نارگیل و وانیل به مقدار کافی

( دوستان عزیز توجه داشته باشید وانیل رو از جای مطمئن تهیه کنید تا فاقد گلوتن باشه و یا راه ساده تر از پوست رویی پرتقال که رنده شده به جای وانیل استفاده کنید)

طرز تهیه :
سفیده تخم مرغها را به آنقدر بزنید تا که کاملا سفت شود. پودر قند را کم کم روی آن پاشیده و به هم می زنیم ، وانیل وپودر نارگیل را اضافه کرده تا مایع حالت خمیری پیدا کند. سپس کاغذ روغنی را در سینی انداخته و از مایع گلوله های کوچک برداشته و در سینی می چینیم وروی آن خلال پسته می پاشیم ومدت15 دقیقه در فر با حرارت350 درجه قرار می دهیم . پس از سرد شدن از کاغذ جدا و در ظرف در دار می چینیم . هنگام گلوله کردن مایع شیرینی دستتان را با روغن چرب کنید.



تاريخ : یکشنبه ٢٤ آذر ۱۳٩٢ | ٩:٥۸ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

مواد لازم :


آرد نخود چی خیلی نرم :             4 پیمانه
روغن یا کره:                            (1 پیمانه)300 گرم
خاک قند:                                (2 پیمانه)ربع کیلو
هل کوبیده:                              یک قاشق مربا خوری


روغن را داغ کرده و آرد را با حرارت ملایم در روغن بهم می زنیم تا سرخ شود و رنگ طلایی پیدا کند. بعداز روی حرارت برداشته و خاک قند و هل را اضافه می کنیم سپس مواد را خوب مخلوط و داخل قوطی مخصوص باقلوا یا سینی کوچک ریخته و با پشت قاشق صاف می کنیم. بعد از سرد شدن، به شکل لوزی یا چهار گوش می بریم و روی آن خلال پسته یا پسته چرخ شده ریخته و در ظرف می چینیم.

( توجه داشته باشید اگر بیمار سلیاک در منزل دارید حتما آرد نخودچی رو از جای مطمئن تهیه کنید چون اگر ذره ای از آرد گندم داخل آرد نخودچی باشه برای بیمار شما مضر هست اگر تمایل داشتید انواع آردهای نخودچی، سیب زمینی، ذرت، برنج و سویا رو از انجمن ایرانی سلیاک تهیه کنید)

فروش اینترنتی محصولات انجمن بزودی آغاز خواهد شد



تاريخ : شنبه ٢۳ آذر ۱۳٩٢ | ۱٢:۳٧ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

مواد لازم :


هویج پخته رنده شده: نیم کیلو
شکر :                    2 پیمانه
آرد برنج:                 1 پیمانه

روغن:                   1 پیمانه
گلاب:                   1 پیمانه
آب:                      3 پیمانه
زعفران و هل سائیده شده کمی

(البته اگر هل و آرد برنج رو خودتون تهیه و آسیاب کنید و یا از انجمن تهیه کنید مطمئن تره)



طرز تهیه :
شکر و آب را روی حرارت حل میکنیم، روغن را آب کرده و برنج را داخل روغن تفت میدهیم تا طلایی شود. آب و شکر به جوش آمده را با زعفران و هویج رنده شده مخلوط و به آرد برنج اضافه می کنیم.مایع به دست آمده را خوب مخلوط می کنیم تا جذب و سفت شود. وقتی آب حلوا ، کشیده شد به مدت 10 دقیقه دم می کنیم .می توان آن را دریک ظرف شکل دار ریخته تا شکل ظرف را به خود بگیرد و سپس آن را در دیس بگردانیم.حلوای آماده را با پودر نارگیل و گلهایی از خود حلوا تزئین می کنیم یا در قیف شیرینی پزی ریخته و به صورت گل درظرف یا کاغذ می چینیم .



تاريخ : جمعه ٢٢ آذر ۱۳٩٢ | ٥:۳٩ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

پس از خرید مواد غذایی شما باید به فکر چگونگی تهیه غذا باشید.در این زمینه برای جلوگیری از آلودگی غذای شما با آرد یامواد حاوی گلوتن چند پیشنهاد داده می شود :
- مربا، ژله، سس، ادویه و انواع آرد ها را در ظروف مخصوص وبا درگشاد نگاه دارید . هر بار پس ازخالی شدن شیشه ها باید سعی کنید با هم عوض نشوند و یاشستشو شوند.


- اگر از دستگاه برشته کردن مواد غذایی استفاده میکنید (toaster ، توستر) تنور دستگاه را با دقت پس از برشته کردن مواد حاوی گلوتن تمیز کنید . مواظب باشید چنگک های استفاده شده را فراموش نکنید .
- لوازم آشپزخانه مثل صافی ، الک و ماهی تابه را قبل یا بعد از استفاده کاملا تمییز نمایید. مواظب باشید جا قاشقی و ظروف به آرد (گلوتن) آلوده نشود .
هنگام خرید مواظب پیش خوان مغازه ها باشید اغلب ممکن است به ذرات سبوس گندم و آرد آغشته باشد . سطح روی میزغذا خوری و یا سفره غذا یا روی سرویس وکابینت های آشپزخانه ممکن است به ذرات آرد و سبوس گندم آغشته باشد.

-نان مخصوص خود یا فرزندتان را روی قسمتهای یاد شده یا کنار نان دیگر افراد خانواده روی سفره نگذارید برای اطمینان از عدم آلودگی آن را در یک دیس یا بشقاب جدا قرار دهید .

 

 

 

 

 

در صورت داشتن سوال، انتقاد و پیشنهاد می توانید باهمراه 091332776435 تماس بگیرید- فتانه خسروی عضو ومسئول واحدآموزش وتغذیه انجمن سیلیاک



تاريخ : چهارشنبه ٢٠ آذر ۱۳٩٢ | ۱۱:٥٤ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

به منظور حذف کامل گلوتن از رژیم غذایی شما از منابع مخفی گلوتن نیز باید پرهیزکنید . شما گلوتن مخفی را در محصولاتی که نمی دانید از چه ترکیباتی تشکیل شده اند ممکن است پیدا کنید

مثل:

قند، آب نبات، شکلات،گز، نقل، ژله ها، انواع سوهان، چاشنی لوبیا ، یا چاشنی های آماده دیگر؛ انواع کاچی های محلی کشورمان، گوشت های خشک و نمک زده ( از قبیل ماهی، ماکیان، گاو، حلزون، خوک ...)، غذاهای کنسرو شده ،آماده و عمل آورده شده باانواع ترکیبات طعم دهنده، افزودنی های مجاز و مواد قوام دهنده


 در شرایط فعلی کشورمان به نظر می رسد آرد تمام نانهای تجارتی ذرت، برنج، سویا، سیب زمینی و... با گندم مخلوط شده باشد ازاین جهت درخرید آنها باید تردید داشته باشید. برای تهیه آرد تائید شده باانجمن ایرانی سلیاک تماس بگیرید

بیماران سلیاک را دریابیم

با توجه به سوال یکی از دوستان در بخش نظرات این پست مبنی بر نامه به آی سودا از طرف انجمن شایان بذکر است آزمایشات لازم برای وجود گلوتن در محصولات آزمایشات گران قیمتی است اما انجمن به صورت مجانی و به خاطر رفاه حال بیماران به صورت رایگان این آزمایشات را انجام داد به لینک زیر مراجعه فرمایید

انجمن ایرانی سلیاک




تاريخ : دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳٩٢ | ٤:۳۳ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

با سلام

به اطلاع کلیه بیماران سلیاک میرسانیم طی بررسی و آزمایشات انجام شده در کلینیک پورسینا حکیم ماکارانی آیسودا دارای گلوتن بوده و قابل استفاده برای بیماران سلیاک نمی باشد



تاريخ : یکشنبه ۱٧ آذر ۱۳٩٢ | ۱۱:۱۱ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

از کلیه بیماران گرامی تقاضا می شود به منظور صدور کارت عضویت انجمن ایرانی سلیاک برای برخورداری از امتیاز دریافت محصولات بدون گلوتن تهیه شده در کارگاه انجمن از طریق فروشگاه اینترنتی یا مراکز فروش انجمن سلیاک مدارک خود شامل 2قطعه عکس، کپی شناسنامه و کارت ملی وکپی صفحه اول دفترچه بیمه خود را به دفتر مرکزی انجمن واقع در اصفهان، خیابان شیخ مفید ، ساختمان کلینیک و آزمایشگاه پورسینای حکیم ، طبقه اول ، دفتر مرکزی انجمن ایرانی سلیاک به صورت حضوری یا از طریق کد پستی8164763353 ارسال نمایید.




تاريخ : شنبه ۱٦ آذر ۱۳٩٢ | ۱٢:٢٥ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

  تاندانی نمی توانی پس بدان تابتوانی

سلام دوستان بلاگر

هر کس دستور پخت نان و شیرینی و غذاهای بدون گلوتن (فاقد آرد گندم و جو ) رو بلده بیاد اینجا و به بقیه هم آموزش بده

راستی کارگاه انجمن سلیاک تا الان تونسته نان، نان صبحانه، شیرینی نارگیلی، شیرینی نخودچی، شیرینی نون برنجی، بیسکوئیت و انواع دیگری از نان و شیرینی بدون گلوتن رو تهیه کنه حتما به ما سر بزنید

بیماران عزیز سلیاک می تونن

انواع آرد سیب زمینی، ذرت، برنج، نخودچی که فاقد گلوتن هست

از انجمن خریداری کنن

 

 



تاريخ : پنجشنبه ۱٤ آذر ۱۳٩٢ | ۱٠:٤۳ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

سلام به همه ی دوستان بلاگر

بچه ها شاید خیلی از شما ها ندونید بیماری سلیاک چی هست شاید هم خیلی از شما بین نزدیکان و آشنایانتون باشه کسی که این بیماری رو داره در هر صورت اگر نمی دونید چیه همین قدر بگم که این بیمارها نمی تونن گندم و محصولاتی که گلوتن داره بخورن یعنی تقریبا 90 درصد خوراکی ها ممنوعه مگر اینکه به روشهای خاص درست بشه و هیچ نوع گلوتنی در اون نباشه که توی ایران متاسفانه نداریم چنین محصولاتی.

اما ساده ترین چیز که نمیتونن بخورن نان هست بله نان این ماده غذایی که ما به راحتی می خریم و می خوریم از بوی نان داغ مست می شیم و عاشقشیم.

القصه از همه تقاضا داریم به ما که نه به این بیماران کمک کنن و اطلاع رسانی کنید که انجمن ایرانی سلیاک واقع در اصفهان تونسته محصولاتی رو برای این بیماران تهیه کنه تا اونها هم قدری از مشکلاتشون حل بشه از همه خواهشمندیم هر طور می تونن کمک کنن و اطلاع رسانی هم انجام بدن.

اینکه تو کدوم شهر و دیار هستید مهم نیست مهم اینه که این بیماران مطلع بشن جایی هست که بخاطر اونها داره به آب و آتیش میزنه تا اونها هم نان و شیرینی و بعضی از چیزها رو بتونن راحت بخورن . هر کی می تونه کمک کنه اعلام آمادگی کنه منتظریم


یا علی



تاريخ : جمعه ۸ آذر ۱۳٩٢ | ٥:٢٠ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

انجمن ایرانی سلیاک استخدام می کند:

1.   کارشناس واحد تحقیق وتوسعه انجمن دارای تحصیلات کارشناسی صنایع غذایی مسلط به کاربا کامپیوترو زبان انگلیسی جهت کار در دفتر مرکزی خیابان شیخ مفید

2.   کارگر ماهر قنادی با حداقل 3سال سابقه کار
 
3.   کارگرساده برای تولید نان و شیرینی با حداقل یک سال تجربه کار مرتبط جهت کار در کارگاه تولیدی انجمن روبروی شهرک صنعتی جی 
برای اطلاعات بیشتر با تلفن 09133260924 تماس حاصل فرمایید.


تاريخ : پنجشنبه ٧ آذر ۱۳٩٢ | ۳:٠۸ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

محصولات کارگاه انجمن سلیاک به شرح زیر است:


تولید نان بدون گلوتن

 

در دو نوع نان تنوری و نان صبحانه در کارگاه انجمن ایرانی سلیاک

 

نان با کیفیت در کارگاه انجمن ایرانی سلیاک به تعداد روزانه 500 عدد تولید می شود

 

از بیماران گرامی دعوت می شود

ازشنبه تا چهارشنبه جهت خرید به دفترانجمن مراجعه نمایند

یا با تلفن 03116613412 تماس حاصل فرمایند

 

 

 

دیدگاههای خود در رابطه با محصولات را باهدف بهتر شدن کیفیت آن می توانیداز طریق همراه 09387600154 برای ما پیامک نمایید.

 

خط تولید بیسکویت و شیرینی بدون گلوتن در کارگاه انجمن ایرانی سلیاک راه اندازی شد

 

آدرس انجمن: اصفهان  - خیابان شیخ صدوق شمالی - ابتدای خیابان شیخ مفید - روبروی بیمه البرز  -کلینیک پورسینای حکیم - انجمن ایرانی سلیاک



تاريخ : پنجشنبه ٧ آذر ۱۳٩٢ | ۱۱:٢٥ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

انجمن ایرانی سلیاک خانه ی امید بیماران مبتلا به سلیاک، محل ادای دین پزشکان و درمانگران، دانشگاه محققین و دانشجویان و گذر امتحان الهی خیرین و فرد فرد مردم نوع دوست و وطن پرست است. به جلوه گاه خانه خود خوش آمدید.

 

دوستان عزیز سلیاک منتظر محصولات ما باشید و دیگر نگران نان نباشید



تاريخ : پنجشنبه ٧ آذر ۱۳٩٢ | ۱۱:٢۱ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.