سلام به دوستان خوب همراه انجمن سلیاک

امروز براتون یه کیک تولد میوه ای دست پخت قناد باشی انجمن رو پُست زدیم که به سفارش یکی از بیماران سلیاک تهیه شده امیدواریم که خوشتون بیاد



تاريخ : شنبه ٢٦ بهمن ۱۳٩٢ | ٦:۱٥ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

سلام به همه ی دوستای گل فضای مجازی

"به ویژه اونا که بیماری خاص " سلیاک " دارن"

شاید خیلی از شماها ندونید که این بیماری چیه؛ من در این پست به همین مقدار بسنده میکنم که این بیماری دشمن اصلیش گلوتن هست که در گندم، جو، چاودار موجوده و افراد بیمار از استفاده محصولات غذایی که این ماده در اونها یافت میشه معذور هستن.

با یه حساب سر انگشتی تقریبا میشه گفت بیشتر خوراکی های موجود در بازار که من و شما راحت میریم میخریم و میخوریم برای سلیاکی ها مضره حالا تصور کنید کودک شما چنین بیماری داره و باید رژیم غذایی خاص رو هم رعایت کنه که اگر نکنه هم بیماریش پیشرفت میکنه و هم دردهای شدیدی رو باید تحمل کنه و اونوقته که خودم به چشم خودم مادر یه دختر بچه رو دیدم که داشت گریه میکرد و میگفت دلم برا بچم میسوزه بچه های دیگه توی مدرسه  راحت همه چیز میخورن ولی این نمی تونه به همین خاطر عصبی و بداخلاق شده لجبازی میکنه لاغر و نحیف شده کاری هم از دستم ساخته نیست میترسم دور از چشم من چیزی بخوره که نباید تازه بدتر از اون این بیماری بر روی قد و وزن هم تاثیر میزاره و ......

القصه واقعا سخته اما خیلی ها حتی نمی دونن این بیماری رو دارن و حتی انجمن حمایت از اونها هم وجود داره و به خاطر آسایش اونا اقدام به تولید محصولات فاقد گلوتن کرده.

دوستای فضای مجازی از همه می خوایم تقاضا کنیم در صورت توان حداقل یه پست توی وبلاگ هاتون بزنید و اطلاع رسانی کنید شاید خود شما یا نزدیکانتون هم این بیماری رو داشته باشید. در هر روی ثواب کار خیر به خودتون بر میگرده

آدرس ما رو که میدونید

http://celiacngo.persianblog.ir

انجمن ایرانی سلیاک

اصفهان، خیابان شیخ صدوق شمالی، خیابان شیخ مفید، روبروی بیمه البرز، آزمایشگاه وکلینیک تخصصی و فوق تخصصی پورسینای حکیم



تاريخ : چهارشنبه ٢۳ بهمن ۱۳٩٢ | ۱٠:٤٤ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

با سلام به همه ی دوستان

کوچولوهای عزیز بزرگترای گرامی اگه بیماری سلیاک یا رژیم های خاص گوارشی دارید اگر دیابت دارید و نمی تونید از کیک و شیرینی های موجود در بازار استفاده کنید دیگر نگران نباشید ما مشکل شما رو تونستیم حل کنیم.

انجمن ایرانی سلیاک واقع در اصفهان تونسته با تولید انواع کیک و شیرینی نیاز شما رو بر طرف کنه. شما دوست عزیز می تونید با ما تماس بگیرید و مدل کیک های مورد نظرتون رو سفارش بدید و مطمئن باشید که ذره ای گلوتن در اون موجود نیست.


آرزوی ما سلامت و رضایت شماست

متظرتان هستیم یا علی



تاريخ : سه‌شنبه ٢٢ بهمن ۱۳٩٢ | ۱۱:٢٦ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

سلام به دوستان گل

عزیزان اینم یکی دیگه از هنرهای زیبای قناد باشی انجمن ایرانی سلیاک که بدون آرد گندم تهیه کردن و بیماران عزیز سلیاک می تونن با خیال راحت میل کنن امیدواریم که در اولین فرصت شما هم جزء سفارش دهندگان خوب ما باشید .

راستی هر جای ایران که هستید ما رو فراموش نکنید



تاريخ : یکشنبه ٢٠ بهمن ۱۳٩٢ | ۱٠:۱۳ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

سلام دوستان عزیز

اینم یکی دیگه از محصولات قناد باشی انجمن سلیاک که سفارش یکی از عزیزان سلیاک هست

و حتما می دونید که محصولات ما فاقد گلوتن هستند و تنها مرکزی هستیم که تونستیم انواع کیک و شیرینی فاقد گلوتن رو در ایران اسلامی تولید کنیم و به خود می بالیم که محصولی رو ارائه می دیم که بیماران سلیاک با خیال راحت استفاده کنن و هیچ مشکلی برای اونها به وجود نیاد .

امید که سفارش دهنده ی بعدی شما باشید یا علی



تاريخ : یکشنبه ٢٠ بهمن ۱۳٩٢ | ٩:٥۸ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

مواد لازم :


شکر 1 پیمانه
مغز بادام 2پیمانه یا ( گردو ، بادام هندی ، فندق ، پسته )

طرز تهیه :
شکر را در تابه ریخته و با حرارت کم ذوب می کنیم. بادام ها یا مغز دلخواه را در شکر جوشیده ریخته و خوب هم می زنیم تا با مغزها بو داده شود. زمانی که مغزها از هم جدا شد و مثل تخمه ی بو داده صدا کرد، آماده شده، ته سینی را چرب کرده و مغزها را جدا جدا روی سینی می گذاریم.

 

نکته : اگر خمیر شیرینی به بهترین نحو ممکن تهیه شود ولی خوب نپزد، زحمت بیهوده کشیده شده، بنا بر این لازم است در مورد پخت شیرینی و نحوه ی کار با فرهای خانگی نکاتی را بدانید.
معمولا کیک و شیرینی هایی که دارای حجم زیادتری هستند با حرارت متوسط و مدت زمان زیاد پخته می شوند. کیک و شیرینی هایی که ریزو کوچک هستند (به جز آنهایی که سفیده یا زده ی زیاد در آنها به کار رفته) حرارت زیاد و وقت کمتری برای پخت نیاز دارند.



تاريخ : چهارشنبه ٩ بهمن ۱۳٩٢ | ۱٠:۳۱ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

مواد لازم :


کره نرم شده:                            115گرم

زرده تخم مرغ:                           2 عدد
پودرشکر:                                 1 پیمانه

رنده پوست پرتقال:                    1 قاشق غذاخوری
آب پرتقال:                                 1 قاشق غذا خوری
آرد ذرت:                                   3 قاشق غذا خوری
آرد برنج:                                   150 گرم
نمک و بکینگ پودر کمی( البته بگین پودر را از جای مطمئن تهیه فرمایید که گلوتن داخل اون نباشه)

طرز تهیه :
شکر و کره را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی می زنیم تا سفت شود. سپس بقیه مواد را مخلوط و در آخر ارد و نمک را الک کرده و به صورت خمیر در می آوریم خمیر را قالب زده روی کاغذ روغنی چرب شده چیده و به مدت 10-8 دقیقه با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 سانتی گراد طبخ می کنیم.

 



تاريخ : سه‌شنبه ۱ بهمن ۱۳٩٢ | ٦:٥۱ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.