در جوانه عدس و ماش دو ماده وجود داردکه وقتی وارد بدن می شود سلولهای سرطانی را به تدریج از بین می برد: یکی مانند سبزه های نوروزی، دانه های را شسته درظرفی ریخته و در جای گرم که هوا جریان دارد قرار داده و روی آنرا می پوشانیم تا سبز شود. ( از هر یک قاشق دانه ، 8-10 قاشق جوانه بدست می آید. )


روش صحیح تهیه کردن جوانه :
دانه ها را یک شب قبل شسته و خیس کرده در جای نیم گرم قرار داده و روز بعد آبکشی کنیدو در همان آبکش بگذارید تا آب آن گرفته شود.
دانه ها را در یک شیشه ریخته و پارچه ی مرطوبی روی آن بکشیدو هر صبح و شب کار آبکش کردن را انجام دهید. در تمام این مدت ظرف باید در جای تاریک باشد، 2 الی 3 روز بعد جوانه ها را از تاریکی در آورده و پشت پنجره و روبه آفتاب بگذارید بعد از 2 روز جوانه ها رشد کرده، آنها را در یخچال نگهداری و مصرف کنید.
جوانه ها را می توان در یک ظرف پر از آب ریخت و بهم زد تا پوسته ها روی آب بیاید و آنها را جدا کنید. البته پوست جوانه ها بسیار مفید و دارای فیبر می باشد.


تاريخ : دوشنبه ۳٠ دی ۱۳٩٢ | ۱٠:٠٥ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

خدایا تو را سوگند میدهیم به دو مولود نورانی امشب

که سلامت دین و دنیا را به همه ی ما عطا بفرمایی …

همچنین دعا برای شفای همه بیماران به ویژه بیماران خاص سلیاک فراموش نشود

ذکر صلوات از یاد نبریم




تاريخ : شنبه ٢۸ دی ۱۳٩٢ | ۱٠:٠٧ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

سلام به دوستان عزیز فضای مجازی

دوستان گل و همراه اینبار اومدیم تا یه محصول جدید از محصولات کارگاه تولید محصولات فاقد گلوتن مخصوص بیماران سلیاک رو به شما معرفی کنیم. البته چند روز پیش قولش رو داده بودیم و اینک این شما و اینم کیک باب اسفنجی مخصوص تولد کوچولوهای عزیز و دوست داشتنی مبتلا به بیماری سلیاک. امیدواریم که خوشتون اومده باشه و اگر دوست داشتین شما هم سفارش بدید. یا علی

اینم یه دعای خالصانه برای شفای همه ی بیماران به ویژه بیماران سلیاک

 

من اعتراض دارم قناد باشی جون باب اسفنجی درست میکنی پس من چی؟منو کی درست میکنی هان؟!؛ من چی که اینقدر برات گل آوردم کیک منم درست کن دیگه ناراحت



تاريخ : چهارشنبه ٢٥ دی ۱۳٩٢ | ۱۱:٢٢ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

سلام به تمامی دوستان همراه سلیاک

دوستان عزیز خبر خبر

بچه های انجمن این بار شیرینی تر همراه با کیک خامه ای تولید کردن اینم عکساش شما می تونید در صورت تمایل سفارش بدید و امتحان کنید مطمئن هستیم که همه خوششون میاد راستی یادتون نرفته که شیرینی های ما فاقد آرد گندم هستن و مخصوص بیماران سلیاک

پیشاپیش نوش جان بفرمایید شیرینی



تاريخ : دوشنبه ٢۳ دی ۱۳٩٢ | ٢:۳٥ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

بلاگرهای عزیز سلام

ایام ماه ربیع رو به همه شما تبریک میگیم و امیدواریم تنتان نیازمند ناز طبیبان نباشد


دوستان بلاگر خیلی ها در مورد بیماری خاص سلیاک چیزی نمی دونن و حتی از وجود انجمن و محصولات غذایی بدون گلوتن خبر ندارن از همه ی دوستانی که در توانشون هست تقاضا مندیم در این مسیر و فضای مجازی برای رضای خدا اطلاع رسانی کنند. سوالی اگر داشتید در خدمتیم .

یا علی



تاريخ : یکشنبه ٢٢ دی ۱۳٩٢ | ٩:٥٥ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

سلام به همه عزیزان


بیماران سلیاک به گوش

اولا تبریک به مناسبت آغاز امامت حضرت ولی عصر و ایام ماه ربیع

دوما اینکه از این پس می توانید از امکان مشاوره روانشناس محترم انجمن سرکار خانم سعیدی در روزهای چهارشنبه صبح با تعیین وقت قبلی و هماهنگی با خانم بشری بهره مند شوید. به امید آنکه بتوانیم هر روزه خدمات بیشتری را خدمت شما عزیزان ارائه دهیم.

 

با تشکر انجمن ایرانی سلیاک

یا علی



تاريخ : شنبه ٢۱ دی ۱۳٩٢ | ۱:٤٧ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

سلام به همه ی دوستان انجمن سلیاک

این کیک های بالا که می بینید و دلتون براش ضعف رفته بدون آرد گندم درست شدن ولی جاتون خالی خیلی بوی خوشی داشتن به هر حال بیماران سلیاک هم حق زندگی دارن باید همه چیز بتونن بخورن از این رو بچه های انجمن در کارگاه محصولات غذایی انجمن اقدام به پخت انواع کیک هم می کنن از جمله کیک های جشن تولد دیروزم یه باب اسفنجی پختن که عکساش هنوز به دست من نرسیده در اولین فرصت براتون میزاریم تا ببینید و دلتون آب بشه .

راستی سفارش هم قبول میکنیم یه گوشه ذهنتون داشته باشید در پناه خدا یا علی



تاريخ : جمعه ٢٠ دی ۱۳٩٢ | ۱۱:٢٧ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

مواد لازم :

آرد ذرت:                      3پیمانه

آرد برنج:                      1.5 پیمانه

شکر:                          1.2 پیمانه

ماست:                       2 قاشق غذاخوری

روغن یا کره:               3 تا قاشق غذا خور ی

شیر:                          یک پیمانه 

آب و کمی گلاب

پودر ثعلب:                  1 قاشق مربا خوری

مخمر مجاز:                1 قاشق غذا خوری

ابتدا روغن وشکر را مخلوط کرده تا شکر حل شود بعد ماست و شیر را اضافه کرده وخوب مخلوط می کنیم. سپس آردها را اضافه کرده و مالش می دهیم تا به صورت خمیر در آید. با اضافه نمودن پودر ثعلب و مخمر، به خمیر 2 تا3 ساعت استراحت میدهیم و بعد ته ظرف را با روغن چرب کرده و خمیر را در سینی پهن می کنیم و به مدت نیم ساعت در فر قرار می دهیم. و یا مانند نان قبلی بصورت خمیر شل (شیر بیشتر اضافه می کنیم) در قالب ریخته و نیم ساعت در فر قرارمی دهیم. روی تمام نانها را می توان مواد دلخواه تزیین کنید.

 



تاريخ : چهارشنبه ۱۸ دی ۱۳٩٢ | ٩:۱٤ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

مواد لازم :
گوشت پخته 200 گرم
تخم مرغ 2 عدد
لپه پخته 1 پیمانه
زعفران حل شده و نمک و فلفل به مقدار کافی
سیب زمینی پخته 2 عدد

 

طرز تهیه :

گوشت و لپه و سیب زمینی را دو بار چرخ کرده و با تخم مرغ خوب مخلوط می کنی. زعفران و نمک و فلفل ( جوش شیرین) اضافه و با دست مالش می دهیم تا چسبندگی پیداکند.
مانند شامی یکی یکی وسط آنرا سوراخ و در روغن سرخ میکنیم با هویج، گوجه فرنگی و تره تزیین و میل می کنیم



تاريخ : دوشنبه ۱٦ دی ۱۳٩٢ | ۱٢:٠۳ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

موادلازم :


تخم مرغ:                             2 عدد
روغن:                                  1 پیمانه
آرد برنج:                              1 پیمانه
وانیل فاقد گلوتن:                کمی
پودر قند:                             1 پیمانه
کشمش:                            1 پیمانه

طرز تهیه :
روغن و پودر قند را خوب می زنیم بعد تخم مرغ ها را اضافه می نماییم وانیل و آرد برنج را کم کم اضافه و بعد کشمش را مخلوط می کنیم و در سینی فر، روی کاغذ روغنی، قاشق قاشق به صورت نان شیرینی پهن و به مدت یک ربع در فر قرار می دهیم.
نکته: نمی توانیم از بیکینگ پودر استفاده کنیم چون ممکن است مایه خمیر گندم داشته باشد.



تاريخ : جمعه ۱۳ دی ۱۳٩٢ | ۱٠:٥۳ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()


مواد لازم :

سینه مرغ بدون استخوان:  ۱ عدد متوسط

سیر:                                 ۳ حبه

زرده ی تخم مرغ :              ۱ عدد
آرد ذرت بدون گلوتن:          ۱ قاشق غذا خوری

( قابل تهیه از انجمن سلیاک اصفهان)


فلفل سیاه :                      نصف قاشق مربا خوری

نمک :                               ۱ قاشق مربا خوری

زنجبیل :                            یک پنجم قاشق مربا خوری
هل :                                 نصف قاشق مربا خوری

جوز هندی :                       اندازه ی ۲ عدس

روغن مایع :                      ۱ قاشق غذا خوری
هویج و قارچ بخار پز شده و خرد شده مقدار کمی

( ا عدد هویج کوچک و ۲ عدد قارچ)


طرزتهیه:
سینه مرغ را همراه سیر، ۲ بار چرخ می کنیم. آرد ذرت را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده به مرغ اضافه می کنیم، زرده تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم. روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید.
در آخر قارچ و هویج بخارپز شده را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم. یک کیسه فریزر را شکافته مواد کالباس را روی آن گذاشته و پهن میکنیم و از یک سمت لوله می کنیم. به شکل استوانه ای که ضخامتش از ۱۰ سانت بیشتر نشود. بعد کیسه فریزر را دور مواد شکلات پیچ کرده با نخ محکم می کنیم. به مدت ۸۰ دقیقه آن را بخار پز کرده ( یا در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه برش میزنیم .
اگه دستگاه بخارپز ندارین میتونین از یک صافی پایه دار استیل و یک قابلمه استفاده کنین. کف قابلمه مقدار کمی آب بریزین صافی رو توش قرار بدین و کالباسو تو اون گذاشته و در قابلمه رو ببندین.

با تشکر حامد اسدی بیمار سلیاک



تاريخ : چهارشنبه ۱۱ دی ۱۳٩٢ | ۱:٠٠ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()


ممکن است شرکت های زیادی در آینده محصولاتی تهیه و بر چسب فاقد گلوتن روی آن بزنند ولی این به آن معنی نیست که هر چیز گلوتن ندارد برای تغذیه شما مناسب است، شما باید مثل همه افراد دیگر به دنبال یک رژیم صحیح ویک غذای سالم باشید.



 رژیم سالم


کم چربی// برچسب مواد غذایی را به دقت بخوانید بیشتر این غذاها اگرچه فاقد گلوتن می باشند ممکن است حاوی مقدار زیادی چربی باشند.


غنی از کلسیم// پوکی استخوان (استئوپنی واستئوپروز) در بیماران مبتلا به سلیاک شایع می باشد.


کاهش/افزایش وزن // پس از بهبودی دستگاه گوارش، جذب مواد غذایی بهتر می شود که این می تواند سبب افزایش وزن غیرعمدی شود.
- حذف مواد غذایی گلوتن دار هم چنین ممکن است منجر به کاهش جذب کالری گردد.


اسهال /یبوست // اگر فقط از برنج سفید به جای گندم و جو استفاده کنید، رژیم کم فیبر شما منجر به یبوست می شود.
- به عکس اگر مواد حاوی فیبر را جایگزین رژیم قبلی خود کنید می تواند سبب اسهال گردد.
ویتامینهای مکمل:

وقتی تشخیص بیماری در ابتدا برای شما یا کودکتان قطعی می شود ممکن است مصرف مکمل های ویتامینی و مواد معدنی اضافه ضروری باشد .
تخریب روده به کاهش جذب آهن، کلسیم و ویتامین های گروه ب می انجامد. بعلاوه بسیاری از مواد غذایی حاوی گلوتن با آهن و ویتامین ب غنی شده اند در حالیکه غذاهای فاقد گلوتن این خاصیت را ندارند و مصرف دراز مدت غذاهای فاقد گلوتن موجب کمبود مواد معدنی و ویتامین های ضروری می گردد. این بسیار مهم است که بتوانید مکمل های ویتامینی و معدنی فاقد گلوتن ودرعین حال مورد پذیرش و قبول ذائقه خود یا کودک تان را انتخاب کنید. یک رژیم متعادل معمولا می تواند مقادیر کافی از مهمترین مواد تغذیه کننده را تامین کند.
جدول 8 لیستی از غذاهای غنی کننده را که بهتر است به رژیم فاقد گلوتن اضافه گردد،  نشان می دهد.

  غذاهای غنی کننده رژیم بدون گلوتن:
کلسیم// شیر- ماست- بستنی – ساردین – گل کلم بروکلی - اسفناج – بادام – انجیر – آب میوه ها و شیرهای غنی شده با کلسیم


آهن// گوشت – ماهی - مرغ و ماکیان دیگر – حبوبات ( لوبیا،باقلا،عدس و.....) میوه های خشک تخم مرغ – گل تاج خروس


فولات //کلم بروکلی ، مارچوبه ، آب پرتقال ، جگر و انواع دانه وروغن های نباتی


ب 12// جگر ، شیر ، تخم مرغ ، گوشت ، ماهی و محصولات دریایی



تاريخ : سه‌شنبه ۱٠ دی ۱۳٩٢ | ۱۱:٢٤ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

ابتدا شیر را جوشانده و میگذاریم ولرم شود(مایل به سرد) .سپس به ازای هر لیتر شیر( 1 پاکت)، دو قاشق ماست سفت و شیرین و یک قاشق چایخوری شکر را با مقدار کمی شیر خوب مخلوط می کنیم و به شیر اضافه کرده و یک سبد روی آن قرار میدهیم. با یک پتوی معمولی یا یک پارچه ضخیم چند لایه، میبندیم.

پس از حدود 2/5 ساعت ظرف ماست را داخل یخچال قرا میدهیم تا پس از چند ساعت سفت و قابل استفاده شود.



تاريخ : سه‌شنبه ۱٠ دی ۱۳٩٢ | ۱۱:۱۳ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()



تاريخ : دوشنبه ٩ دی ۱۳٩٢ | ۸:٤٢ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

آرد ذرت:                                          1 لیوان
آرد برنج:                                          1 لیوان
آرد سویا:                                         1 لیوان
تخم مرغ:                                         2 عدد
شیر:                                               1 لیوان
ماست:                                            3 قاشق غذا خوری

مخمر مجاز:                                      1 قاشق مربا خوری

روغن مایع:                                       1/2 لیوان
شکر:                                               1/5 لیوان
بکینگ پودر و رنده پوست پرتقال یا وانیل: 1 قاشق چایخوری

توجه : مراقب باشید بگین پودر و وانیل فاقد گلوتن باشد تا بیمار سلیاک با مشکل روبرو نشود

کشمش و گردو به اندازه دلخواه

طرز تهیه :

مانند کیک ساده با آرد برنج مایع را تهیه کرده کمی سفت تر باشد بعد در ظرفهای کوچک کیک یزدی کاغذ روغنی گذاشته و از مایع با قاشق داخل آنها را پر می کنیم. ولی کمی سرآنها خالی باشد چون پف می کند. داخل کیکها کشمکش و گردو گذاشته روی آنها را خلال بادام ریخته و در فر به مدت نیم ساعت میپزیم.



تاريخ : دوشنبه ٩ دی ۱۳٩٢ | ۸:٢٩ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

مواد لازم:


شکر:                    1 پیمانه
گلاب:                    نصف پیمانه
هل:                      1 قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ:   1 عدد
پودر نارگیل:           1 پیمانه

 

 

طرز تهیه :


شکر و گلاب را جوشانده تا کمی غلیظ شود و بگذارید تا کمی ولرم شود، سفیده تخم مرغ را با هم زن زده تا سفت شود و به مخلوط شکر و گلاب اضافه می کنیم، کمی هل و پودر نارگیل نیز به مخلوط اضافه می کنیم. مایع را با دست مالش می دهیم اما زیاد سفت نشود. دریک سینی دلخواه پودر نارگیل درشت پاشیده و خمیر را به ارتفاع 2 سانتی متر پهن و صاف کنید. روی آنرا پودر نارگیل پاشیده، همراه با کمی هل و به صورت لوزی برش زده و در یخچال نگهداری کنید.



تاريخ : یکشنبه ۸ دی ۱۳٩٢ | ٦:٤٧ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()
عسل حلوا یکی از دسرهای خوشمزه و مغذی است که می توانید آن را آماده کنید. با ما همراه باشید...
 
مواد اولیه:            آرد برنج یک کیلوگرم
عسل:                  700 گرم
 کره:                    500 گرم
 پسته چرخ شده و مغز هل کوبیده به میزان لازم
 زعفران آب شده:  به میزان لازم
 طرز تهیه:
* ابتدا آرد برنج را با کره که آن را از قبل داغ کرده ایم کمی تفت می دهیم. سپس عسل را با حرارت ملایم کمی گرم می کنیم.  عسل، زعفران و آرد برنج ولرم را با هم کاملا مخلوط می کنیم.  پودرهل را نیز به آن افزوده و با دست مالش می دهیم تا عسل و آرد جذب هم شود. مایه را در سینی مناسب که کمی چرب کرده ایم به قطر 1/5 سانتی متر به طور یکنواخت پهن می کنیم. وقتی کمی سرد شد آن را به صورت لوزی یا چهار گوش برش می زنیم و روی آن را با مغز پسته چرخ شده و کمی پودرهل تزئین می کنیم.
نکته عسل را کم کم به آرد برنج تفت داده اضافه می کنیم تا به غلظت مناسب برسد. به دلخواه می توان در این حلوا از یک قاشق سوپ خوری زعفران آب شده استفاده کرد.
 


تاريخ : شنبه ٧ دی ۱۳٩٢ | ۱:٤٩ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

مواد لازم برای حدوداً 16 کرپ :


تخم مرغ:                     5 عدد
شیر:                           1 پیمانه
آرد برنج:                      8 قاشق ( 1 پیمانه )
روغن زیتون:                4 قاشق
آرد ذرت یا سویا:          2 قاشق
نمک و فلفل:               به مقدارکافی

توجه

در تهیه انواع آرد برای بیماران سلیاک دقت فرمایید که فاقد هر نوع گلوتن باشد

طرز تهیه :

روغن و شیر و تخم مرغ و آرد و نمک را مخلوط کرده و می زنیم تا خمیر کاملا یکدست شود، تا به کوچکی را روی اجاق گاز گذاشته تا داغ شود. و یک قاشق روغن در آن می ریزیم . کمی از مواد را به اندازه ای که سطح تابه را بپوشاند و زیاد ضخیم نشود، داخل تابه ریخته، با حرارت ملایم، تا مواد بسته شود و دور آن کمی برشته شود. سپس در سینی آرد برنج پاشیده ایم بر می گردانیم و به همین ترتیب کرپ ها را آماده می کنیم. با این کرپ ها می توان بجای نان پیتزا یا بصورت ساندویچ استفاده کرد.



تاريخ : جمعه ٦ دی ۱۳٩٢ | ٤:٥٦ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

آرد برنج:                      3 فنجان

نشاسته ذرت:             10 قاشق غذاخوری

شیر:                          1 فنجان

پوره سیب زمینی:       1/4 فنجان

مایع خمیر فاقد گلوتن: 2 قاشق مرباخوری

آب گرم:                     2 فنجان

شکر:                        2 قاشق غذاخوری

کره نرم شده:            1/4 فنجان

نمک:                         نصف قاشق غذاخوری

تخم مرغ زده شده:     4عدد

 

طرز تهیه

فر را از قبل با حرارت 325 درجه ی فارنهایت یا 165 درجه ی سانتیگراد روشن کنید.

آرد برنج و نشاسته ی ذرت را باهم مخلوط کنید. سپس 2 فنجان از آرد مخلوط را در ظرف بزرگی بریزید. خمیر مایه، شکر، نمک و شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس آب گرم، پوره ی سیب زمینی و کره را بریزید و به مدت 3 دقیقه با همزن برقی بزنید. در مرحله ی بعد باقیمانده ی آرد و همچنین تخم مرغ ها را اضافه کنید و دوباره 3 دقیقه با همزن هم بزنید.

روی ظرف را بپوشانید و بگذارید خمیر به مدت 1 ساعت استراحت کند. سپس آرام خمیر را هم بزنید تا حباب های آن خارج شود.

خمیر را در 2 ظرف گرد جداگانه ی مخصوص فر بریزید، رویشان را بپوشانید و بگذارید خمیر 30 دقیقه ی دیگر استراحت کند. سپس قالب ها را در فر قرار دهید. مدت زمان تقریبی پخت 30 دقیقه است، یا تا زمانی بماند که سطح رویی نان به رنگ قهوه ای روشن درآید.



تاريخ : چهارشنبه ٤ دی ۱۳٩٢ | ٢:٠۳ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

مواد لازم :
آرد برنج:                         2 پیمانه
شکر:                             1/2 پیمانه
جوش شیرین:                1 قاشق چایخوری
تخم مرغ:                       1 عدد
دارچین:                         1 قاشق چایخوری
کره:                              50 گر م
گلاب:                            1 پیمانه
شیر:                             1 پیمانه
وانیل و زعفران:              کمی ( توجه داشته باشید وانیل فاقد گلوتن باشه به خاطر بیماران سلیاک)

مواد داخل قطاب:

گردو - هل - دارچین - شکر یا پودرقند( به اندازه کافی )

طرز تهیه :
آرد برنج را با شیر و شکر و تخم مرغ و وانیل و .....( همه موارد فوق) مخلوط و به صورت خمیر در می آوریم. اگر شل بود کمی آرد برنج و اگر سفت بود کمی شیر اضافه می کنیم. خمیر را 2 ساعت کنار می گذاریم تا استراحت کند و ور آید.
بادام یا گردو آسیاب شده و شکر را با دارچین و هل مخلوط کرده و در وسط خمیری که پهن کرده و با لیوان قالب زده ایم می گذاریم و دو لبه را خوب می چسبانیم و در روغن سرخ کرده و در صافی می گذاریم، بعد از خنک شدن در پودر قند می غلتانیم و در ظرف در دار نگهداری می کنیم.



تاريخ : سه‌شنبه ۳ دی ۱۳٩٢ | ٦:٠۸ ‎ب.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

مواد لازم :
شیر:              نصف پاکت
آرد برنج:         2 قاشق سوپخوری
شکر:             4 قاشق غذاخوری
گلاب:             1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه
آرد برنج را در شیر حل کرده و شکر و گلاب را اضافه می کنیم و مایه را در ظرف لعاب می ریزیم و روی حرارت ملایم مرتب به هم می زنیم تا جوش آید. کمی غلیظ شود، بعد در ظرف کشیده، وقتی سرد شد مصرف می کنیم.

 



تاريخ : دوشنبه ٢ دی ۱۳٩٢ | ۱۱:۱٦ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

مواد لازم :
سفیده تخم مرغ 4 عدد
خاک قند 250 گرم
پودر بادام 150 گرم
وانیل کمی( توجه اگر برای بیماران سلیاک تهیه میکنید به جای وانیل از رنده پوست رویی پرتقال یا لیمو استفاده کنید)

طرزتهیه :
سفیده ها را خوب می زنیم، خاک قند را کم کم اضافه کرده و ظرف مایع را در ظرف آبی که روی گاز است قرار داده مرتب بهم می زنیم تا مایع کاملا داغ و کش پیدا کند. از روی شعله برداشته و پودر بادام و وانیل را اضافه می کنیم. ته سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و ازمایع به اندازه یک فندق روی کاغذ به تعداد زیاد می چینیم و در فر با حرارت 300 درجه سانتی گراد قرار می دهیم به مدت یک ربع تا 20 دقیقه تا نانها خشک و کمی طلایی شود. بعد از سرد شدن در ظرف می چینیم .

 



تاريخ : دوشنبه ٢ دی ۱۳٩٢ | ۱۱:۱٠ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()

مژده به بیماران سلیاک

دوستان عزیز، شما به زودی در هر نقطه ایران اسلامی که هستید می توانید از محصولات بدون گلوتن کارگاه انجمن ایرانی سلیاک استفاده کنید. فقط کافی است از طریق خرید اینترنتی محصول مورد نظر خود را انتخاب کنید و از این محصولات بهره مند شوید .

انواع نان از قبیل نان معمولی، نان صبحانه شیرین، نان خشکه

انواع شیرینی از قبیل نارگیلی، برنجی، دونات، نخودچی و غیره

انواع آرد از قبیل ذرت، سیب زمینی، برنج، نخودچی، سویا( قابل توجه دوستان آرد ها کاملا مطمئن بوده و هیچچ گونه ذرات آرد گندم در آن وجود ندارد)



تاريخ : یکشنبه ۱ دی ۱۳٩٢ | ٩:٥۸ ‎ق.ظ | نویسنده : sifalaw | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.